Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan emberrel kapcsolatod, akire még te is azt mondtad, hogy ronda?
Én is nagyon tudnék szeretni egy lányt, ha csak ezen múlna már lenne barátnőm, de nincs, mivel félek kezdeményezni is, lányok egy része szerint pedig még helyes is vagyok.
Fura és bonyolult ez az egész párkeresősdi. Legyetek boldogok sokáig, remélem egy nap én is megtalálom a párom.
tegnap 21:29
Hidd el, az emberek többségének van csalódása, orra bukása a kapcsolatokban. De ezek tesznek erőssé. Ne félj lépni, ne félj kezdeményezni. Sokak kapnak nemet életük során. És ez nem feltétlen függ a külsőtől. Látod, hogy sok embernél mennyire nem számít a külső!? Csak egy a fontos: legyél önmagad. Ne játszd meg magad a lány előtt, legyél igazi férfi, akard őt elcsábítani, meghódítani. És ne csapd be őt, hordozd a tenyereden. Ha a megfelelő lányt találtad meg, akkor ezt mind viszonozni fogja neked! Ha azt látod, hogy egy kapcsolatban csak te adsz, de a másiktól nem kapsz, lépni kell. Ne félj kezdeményezni, kellenek a tapasztalatok, hogy egyszer megtaláld az igazit, és tökéletes kapcsolatod legyen! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!