Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátom összejött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom összejött a ""barátnőmmel"". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult helyzetben fordulok mindenkihez,aki már átélt egy ilyet,vagy segítene!

A barátommal 9 hónapig voltam együtt,ő szakitott velem mert már elvileg nem szeretett. De utána pár találkozásunkon smároltunk és mondta h valamennyire szeret még és meglátjuk mi lesz.Oké,elltelt pár nap azt mondta nem szeret felejtsük el egymást. Eléggé fáj még most is..nagyon szeretem!

Rá 2 hétre összejött a "barátnőmmel" akit most inkább egy szégyentelen nőszemélynek neveznék! Tudta h mennyire szeretem a volt pasimat,h szenvedek miatta,mégis összejött vele. Hát köszönöm! -.- nem azért de a csaj eléggé ronda... Nemtudom h az ex pasim most csak kiakar velem baszni,vagy télleg érdekli e a csaj. Egy suliba járunk mind a 3an a csaj osztálytársam is. -.-"

Ha annyira a barátnőm lenne,akkor nem jött volna össze az exemmel. Mit tegyek?? Igazábol azt akarom elérni hogy a pasi lássa hogy kit veszitett el (aki igazán szerette,senki se fogja igy szeretni mint én hisz futottam utána sirtam). Idegesiteni akarom a volt pasim,meg a csajt is.Bosszút álljak? Na de hogyan? A sráct még mindig szeretem nemtudom elfelejteni. Sajnos.. Mit tegyek?????

Minél több választ! :/

18/L

2012. júl. 24. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyedülálló, azzal jön össze, akivel akar. A volt pasidtól sem volt szép, hogy a szakítás után még játszadozott veled, de akkor kellett volna otthagyni.
2012. júl. 24. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel:) elmulik a szenvedesed es rajossz hogy nem veszitettel olyat el aki neked valoban fontos volt! En 6evet jartam egy fiuval szakitottam vele es fel evre ra osszejott egy baratnommel es kepzeld,No sense:) Eloszor nevettem rajtuk ,aztan orultem hogy vegre leszallt rolam, most meg sajnalom a pasit mert nem boldog, de azt kapta amit erdemelt:) ha engem nem becsult meg...eshat az en baratnom se csipkerozsika,de ez meg hagyjan.Gyakran panaszkodik az exem nekem, pl h nem jo a sex vele, kiabal, verekedik, es nem fogadja el olyannak amijen:) nah de a kerdesedhez visszaterve, keress magadnak egy masik fiut, jarj randizni, szorakozni, meglatod hogy megtalalod azt aki igazan kepes ertekelni teged:)legy nyitott
2012. júl. 24. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
"Megigérte hogy örökre engem fog szeretni és tessék...." Ezt hány de hány pasi szokta mondani! (Én is volt már, hogy így éreztem, ezt mondtam a barátnőmnek, mégis vége lett a kapcsolatnak.)
2012. júl. 25. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ezt hány de hány pasi szokta mondani!"

És még mennyi nő!

2012. júl. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!