Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem és össze szeretnék vele jönni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Van egy lány aki nagyon tetszik..
csak 2 probléma lenne..
1: én falusi vagyok,ő városi.. 1,másfél órás út van köztünk..
néha találkozgatunk és mindig jól érezzük magunkat...
2: én Fiú vagy..és a lány 2 évvel idösebb ( 18 alatt vagyunk) ez baj lenne?:)Kedves válaszokat várok...
ÜDv:): show
2012. júl. 24. 12:25
1/3 anonim 

válasza:

18 év alatt a lány 2 évvel idősebb? Hát szerintem akkor nem igazán van esély. A tini lányok nem nagyon veszik a korosztályukat komolyan e téren.
2/3 anonim 

válasza:

Igen egy 16-17 éves lány nagy átlagban inkább 19-22 éves pasit keres...jó én kivétel voltam, de ez rajtad nem segít....
Amúgy 18 alatt a 2 év marha sok főleg ha a lány javára...mi a felállás? 14-16 ? az úgy kicsit durva....egy 17-15 se valami szép....ő majdnem nő te meg most léptél ki a kisfiú korból....
A távkapcsolat nem jó dolog...ezt tanusítom, de ha a lánynál mégis úgy érzed van esélyed akkor hajrá....
Másfél óra annyira nem sok...
3/3 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZT:) Igen a felállás 14-16:.és akkor azt mondjátok ne próbálkozzak?:/
2012. júl. 24. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!