Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csajozás?
Figyelt kérdés
Már tényleg számtalan lehetőségem lett volna becsajozni, de valahogy mindig elrontom, nem tudok felszedni senkit. Se bulikban, se máshol. Egyszerűen nincs hozzá bátorságom. Mit csinálok rosszul, hogyan gyűjthetnék önbizalmat? Elég rossz érzés látni, hogy mindenki szerelmes, miközben án magányos vagyok.
19 f
2012. júl. 23. 17:36
1/8 anonim válasza:
Előre is bocsánat, hogy nem segítséget írok, csak jelzem, hogy nem vagy egyedül
17/f
4/8 anonim válasza:
Hogy ti mekkora csicskák vagytok... lol
5/8 anonim válasza:
Mert randa vagy és felesleges ezen a világon:)meg pirulós...és ez nem fog változni,remélem segitettem.
6/8 anonim válasza:
Az utolsó 3 válaszadó egy utolsó senkiházi troll, nehogy higgyél nekik, ők csak ezért regisztráltak ide, hogy ilyen hülyeségeket írjanak! Ennyit érnek.
7/8 anonim válasza:
4. vagyok
Nem csak ezért regisztráltam ide, de erre nem nagyon tudok mást mondani.. ennyi... jó tudom fáj az igazság... :DD
8/8 anonim válasza:
7. Mond el anyádnak meg apádnak is ezt, büszke lehetsz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!