Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismertétek meg a párotokat?

Internetes társkereső oldalon, hosszas keresgélés és intenzív szelektálás után.
Egyszerűen máshol nem megy már manapság, a suliban vagy nincs jóképű fiú(/lány), vagy már ismered és a frásznak sem kell, vagy már jártál vele korábban, vagy más járt vele korábban...
Munkahelyen, főleg irodákban néha - a pasik létszáma, pin@túltengés van. Vagy fordítva, egy karosszéria lakatos sem fog a munkahelyén csajozni. Tisztelet a szerencséseknek.
Szórakozóhelyen meg mindenki :
1. részeg, mindenféle interakcióra alkalmatlan
2. nőjével van
3. baráti társasággal van, nem ismerkedik
4. egyből dugni akar
5. Félhomályban néz csak ki jól
Utcán nehéz ismerkedni, mindenki bizalmatlan, kétséges, hogy hogyan sül el a dolog.
Persze végül is próbálkozni kell, bármi bejöhet, ki tudja. A felsoroltakról sem áll szándékomban lebeszélni téged.
26/N
Mire vagy még kíváncsi? Szívesen segítek.

Az első pasimat a gimiben, volt egy zenekara és eljárkáltam a bulijaikra, aztán amikor ő már egyetemre járt akkor jöttünk össze (abban az évben végzett, amikor felfigyeltem rá).
A másodikat nyáron, épp akkor költözött pestre és nagyon el volt veszve, tanácsot akart kérni, hogy hova menjenek a haverjával (aki szintén nem ismerte a várost) és látta, hogy van nálam egy pestiest. Elhívtam magunkkal bulizni és aztán később összejöttünk.
A harmadikat egy tanfolyamon ismertem meg, nagyszájú srác volt, idegesített, nagyon előadta magát, hogy ő mekkora fasza gyerek. Közben láttam, hogy ezt valószínű azért csinálja, mert nagyon nem megy neki, amit éppen tanulunk, és mosolyogva odamentem, hogy ááá, így sosem fog sikerülni, és jó alázósan megmutattam neki a megoldást. Neki ez nagyon tetszett, így miután még vagy 5 hónapot futott utánam, összejöttünk.
A mostanit pedig gyerekkorom óta ismerem és nem hittem volna, hogy összejövünk, de aztán hosszú idő után találkoztunk, aztán mégegyszer meg mégegyszer meg mégegyszer...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!