Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek attól, hogy nem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek attól, hogy nem jól csinálom majd. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, eddig még nem volt komoly kapcsolatom, és amiatt aggódom, hogy majd a srácnak kellemetlen lesz velem az első együttlét. Ezért tettem fel ezt a kérdést( tudom, hogy voltak már hasonlóak, de nem találtam visszamenőleg egyet sem), hogy hátha tudtok nekem segíteni, mert nem szeretnék lebőgni az első alkalommal. Nem tudom, mi az, ami gerjesztőleg hat, vagy mi az ami épp ellenkezőleg. Milyen helyzeteket szeretnek a férfiak?

Előre is köszönöm! :)

2012. júl. 23. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Kényeztesd,élvezd te is,kezdeményezz,vadulj..
2012. júl. 23. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak engedd el magad és hagyd hogy ö irányitson. Ha szeretitek egymást és nem 2 hét után történik meg akkor szerintem nincs ciki helyzet. Ha tudja hogy neked ez az elsö természetes hogy nem igazán tudod mit és hogy kéne csinálni. Add át neki az irányítást és nem lesz semmi baj, késöbb majd belejössz és megtudod mit szeret, eleve mindenki máshogy szeret dolgokat, ki kell tapasztalni. Valószinüleg azért hogy be gerjedjen nem kell tenned semmit mert pusztán a jelenlétedtől, csóktól, simogatástól begerjed már.
2012. júl. 23. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Első: Szerintem az első alakalommal senki nem vadul....
2012. júl. 23. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!