Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Se veled se nélküled? Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled se nélküled? Miért?

Figyelt kérdés
Az exbarátnőm se veled se nélküled verzióban játszik velem. Már szakítottunk ugye több hónapja, volt mikor letiltott meg letörölt msn-ről gyerekesen veszekedett velem a semmin is provokált stb. Aztán mindig visszavett meg feloldotta a tiltást és jött a békülő szöveg, hogy attól ha már nem járunk még lehetünk jó haverok bla, bla, bla... Persze azt tudta, hogy én őt még szerelemből szeretem de sose vette ezt figyelembe mikor sértegetett, hogy ez nekem szarul esik. Most is megint visszajött és akarja a barátságot. Viszont milyen barát az aki nem akar veled találkozni sem? És hazudik meg szórakozik veled? Mindig a mostani pasiját fényezi nekem. Valahogy direkt féltékennyé tesz. Én szeretem őt még mindig és vissza szeretném kapni, de valamiért "se veled se nélküled" Mi a véleményetek erről? Köszi a válaszokat!
2009. júl. 15. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudja eldönteni mit is akar valójában. Ez nem megoldás hosszú távon.
2009. júl. 15. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom, hogy nektek milyen a kapcsolatotok, de én anno, mikor szakítottam az exemmel, azért beszélőviszonyban maradtunk. Ez már majdnem egy éve volt, és négy év után szakítottam vele. Soha nem csináltam előtte titkot belőle, hogy van pasim, de nem is esett róla szó. Viszont elkezdett célozgatni rá, hogy hiányzom, hogy bármikot visszamehetek, hogy még mindig szeret, illetőleg arra hogy a pasimat egy csődtömegnek tartja önmagához képest. És én ezt nem viselem el, mert úgy gondolom, hogy ha szeretek valakit (ez esetben a barátomat) akkor amellett minden erőmmel kiállok. Én is "fényeztem" neki a mostani páromat, mert ez szerintem így természetes, és részemről azt jelenti, hogy nincs oka jobbank hinni magát, illetve nem fogok hozzá visszamenni.

Igaz én nem tiltottam le, csak amikor egyszer sms-ben nekiállt éjszaka zaklatni, hogy találkozzunk, meg osztotta nekem az észt, és ekkor volt elég. Mert erről nyilván be fogok számolni a páromnak, és nem akarok előtte gyanúba keveredni, hogy nekem tetszett igazából ez az egész szitu, azért nem tiltom le, azért beszélek vele.

Kicsit szomorú voltam, hogy soha többé nem fogok hallani a exem felől, mert azért fontos volt nekem valahol, de nekem első és legfontosabb a szerelmem, és előtte akarok tiszta és fair maradni. Én nagyon sajnálom, hogy fájdalmat okozok az exemnek, de nekem a magam életével, és a párommal kell törődnöm, és megvédenem a kapcsolatomat minden áron.

Mindebből kiindulva szerintem a ti kapcsolatotok nem se veled se nélküled. Csak a lány egyrészt szeretne maga mellett tudni mert emberileg még lehetsz neki fontos, másrészt viszont szereti a párját, és tudat alatt is akár próbál téged taszítani minél messzebbre. A lány láthatólag nem tud dönteni, hiszen folyamatosan visszakozik mindentől, de szerintem ha meg akarod kímélni magad, akkor tiltsd le te, ne beszéljetek - legalábbis egyelőre.

2009. júl. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!