Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex szelleme? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már lassan fél éve, hogy szakítottunk de még mindig nem sikerült elfelejtenem, napi szinten benne van a gondolataimban, hiányzik... már régóta nem beszélünk élem az életem próbálok rajta túllépni de az a gáz, hogy alapból érzékenyebb vagyok az átlagnál...hogy sikerülhetne végleg kitörölni a gondolataimból? Úgy érzem nincs elég önakaratom sem és ismerkedés se nagyon megy mostanába.:/ Pedig itt a nyár közepe szeretnék már én is boldog lenni...
17/l
2012. júl. 22. 21:01
1/4 anonim válasza:
Próbálj meg új embereket megismerni, hátha találkozok valakivel aki eltereli róla a gondolataid. De ha sehogy sem sikerül, még fél év után sem, szerintem fel kéne venned vele a kapcsolatot újra...
3/4 anonim 

válasza:

Ahogy elolvastam a kérdés elejét,hogy "Ex szelleme? Mit csináljak?" Kezdtem reménykedni,hogy olyan történet kerekedik ki,hogy az exed szelleme nem hagy téged békén az új barátoddal, pl. éjszaka a barátodat felelemeli az ágyról,a falhoz vágja,és hasonló finom dolgok :) De sajnos nem.
4/4 strawberryshake. válasza:
képzeld el őt szarni, majd úgy kiábrándulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!