Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek gáz ha egy pasi csak azzal fekszik le akit szeret?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 19:20
11/39 anonim válasza:
Ez nagyon szép, hogy eddig csak egy lánnyal feküdtél le. Szeretnék én egy ilyen pasit! :)
Amelyik lány meg azt mondja ez nem normális az hülye! :)
16/L
12/39 anonim válasza:
Szerintem éppen az a gáz, aki nem csak azzal a lánnyal fekszik le, akit szeret is, hanem fűvel-fával... és még büszke is magára, de az ilyen pasi ennyit is ér.
Te vagy a jófiú, barátom, bármelyik rendes nő odaadná a fél karját, ha ilyen srác lenne a párja. :)
13/39 anonim válasza:
Szerintem szuper :) nem baj ha vannak olyan sracok is akik csak azert fekszenek le mert huu de meno
14/39 anonim válasza:
Ó, dehogy gáz, egy csomó lány ilyen pasira vágyik, csak van aki még magának se vallja be, mert megalkuvó.
15/39 Hole Hunter válasza:
Ráadásul ezzel a "takarodj az anyádba" megszólalással az intelligenciádat is sikerült fényezni...gratula!
16/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából a haverjaim is cikiznek ezzel, hogy miért van ez, meg volt hogy első talinál dugni akart a lány, én meg mondtam h nem, többet nem is láttam :D
2012. júl. 22. 19:28
17/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit vársz, idejössz oltogatni... Majd megköszönöm nem te majom?
2012. júl. 22. 19:28
18/39 anonim válasza:
Szerelem nélkül énsem fekszem le lánnyal lehet hogy ciki, de érzelmek nélkül nem élvezem a szexet.Nem vagy egyedül
19/39 A kérdező kommentje:
Dejó, már azt hittem egyedül vagyok :D
2012. júl. 22. 19:30
20/39 Hole Hunter válasza:
Nem várok semmit...mindössze meg akartam mutatni a valódi éned...
Üdv, a majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!