Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 évesen olyan szörnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen olyan szörnyű lenne, ha igent mondanék a srácnak?

Figyelt kérdés

12 vagyok és lány. Németországban élek és a suliban ismertem meg egy srácot. Egy szünetben láttam őt elöszőr amikor két barátnőm odajött hozzám, hogy ismerem-e Kevint. Amikor mondtam, hogy még sosem láttam bemutatták nekem. Kb 4 szót beszéltünk. Másnap megint jöttek, hogy dumáltak rólam és a srác azt mondta, hogy szívesen összejönne velem és megkérti a barátnőimet, hogy kérdezzék meg, hogy akarom-e. Nem nagyon tudtam erre mit mondani ezért megkértem őket, hogy ne mondjanak neki semmit. Néhány héten után már azt hittem, hogy elfelejtett amikor írt egy levelet, hogy szeret és, hogy neki én vagyok a legszebb lány a világon meg, hogy a napnál is szebb vagyok. A levelére visszaírtam, hogy ez nem ilyen egyszerű mert nem vagyok német származású és lehet, hogy ez őt zavarná. Nem írt vissza csak a többi szünetekben folyton engem bámult és amikor összenéztünk 5 másodpercnél nem bírtuk tovább.

Ezek után sem fordúlt meg a felyemben, hogy igent kéne mondanom csak amikor megint jöttek a csajok, hogy majdnem virágot vett nekem és, hogy órán folyton rólam beszél már eljátszottam a gondolattal. Már csak 1 hét van a suliból és teljesen frászban vagyok. Rettentően megkedveltem. Jobban mint eddig akrákit. A bátyám azt mondta, hogy meg ne próbáljam de akkor is... Egyre többet gondolok rá és hétvégenként már szabályosan hiányzik. A gond csak az, hogy némi akcentusom még van ami nehézséget okozhat és Kevinnek már volt egy badig aszrátnője. Eddig mindig azt mondtam, hogy 16 éves koromig nem lesz senkim és ez most teljesen összezavart. Az iskolarendőségbe is felvettek így ez is a fele szabadidőmet el fogja venni. Nem tudom mit jelent hatodik osztály végén együtt lenni valakivel.

Segítség! Értelmes tanácsokat kérek. Egyik nap eldöntöm, hogy igen, aztán holnap már megint nem...

2012. júl. 22. 18:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Fiatalság, bolondság. Ehhez még túl korán van, az érzések nem kiforrottak.
2012. júl. 22. 18:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
ha az a kérdésed, hogy járni (moziba menni, sétálni..) valakivel, akkor persze, mondj igent, ha ő is hasonló korú, mint te!
2012. júl. 22. 18:05
 3/19 anonim ***** válasza:
12 évesen még inkább csak barátkozzál vele.
2012. júl. 22. 18:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem moziba menni meg sétálni :D Mondjuk már én sem tudom, hogy a német tiniknél mi a szokás...
2012. júl. 22. 18:08
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Mi az a "badig aszrátnője" ???
2012. júl. 22. 18:10
 6/19 anonim ***** válasza:
A német tini lányok szépek amúgy? :D
2012. júl. 22. 18:10
 7/19 anonim ***** válasza:

" Az iskolarendőségbe is felvettek így ez is a fele szabadidőmet el fogja venni. "

Ez érdekes. Konkrétan itt mi a feladatod?

2012. júl. 22. 18:11
 8/19 anonim ***** válasza:

"Nem moziba menni meg sétálni :D"

Mért akkor dugni akarsz vele vagy mi? :)

2012. júl. 22. 18:13
 9/19 A kérdező kommentje:

Volt barátnője akart lenni. Ezer bocsi a félreírások miatt.

Sztm nem szépek. Náluk a napi 2 kg smink muszály. Mindegyik cicanadrágban van még akkor is ha -10 fok van.. Ja, és minden héten másik hajszínük van. A 17 fölöttiek már értelmesebbek.

2012. júl. 22. 18:14
 10/19 anonim ***** válasza:

"badig aszrátnője"

Ezt felírom.

Különben mondj igent, miért ne? Csak ne szexeljetek pls, ahhoz még nagyon gyerekek vagytok.

2012. júl. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!