Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hiányozhat ennyire?
A barátom elutazott 2 hétre. 1 hét telt el, akkor hazajött, találkoztunk pár órára és másnap már ment is tovább, utazott el megint. Eszméletlenül hiányzik, szinte fáj. Ez azért érdekes, mert mostanában nem volt teljesen rendben minden köztünk. Mármint én több teret akartam magamnak és azt hittem, hogy ez a 2 hét baromi gyorsan el fog telni és nem jóóóó, persze hiányozni fog, de közel sem ennyire. A kapcsolatunk elején hiányzott így.
Ez miért van? Úgy értem kicsit több szabadságra vágytam volna és amikor megkaptam, rájöttem volna, hogy igazából nem is kell? Mert nélküle semmi sem jó?
Ez akkor azt jelentené, hogy csak egy kis távollét kellett ahhoz, hogy újra szinte rajongással oda legyek érte?
ismeros helyzet, en tavaly nyaron voltam igy...azt hittem sej de jo lesz vegre kicsit a baratnoimmel lennem, es hogy milyen jot tesz majd a kapcsolatunknak...de iszonyuan hianyzott, minden este sirva aludtam el. borzasztoan hianyzott. mikor hazajott pedig orom volt ujra latni:) mondjuk utana megint kezdodtek a veszekedesek...mostmar szerencsere meg 1 ev utan minden oke.
Szerintem a tavolsag fellobbantja a szerelmet, es mint a szel ahogy taplalja a tuzet a tavolsag is ezt teszi:)
most erzed igazan mennyire szereted:) es ez jo:) gondolj arra, hogy egy het tenyleg hamar elrepul es milyen jo lesz ujra a karjaidba zarni...:)
sajnos en oktobertol 200 km-re kerulok Tole:(( es nincs mit tennem ellene:(
sok boldogsagot:)
nekem a barátom 1 hónapra utazott el!
nagyon rossz nélküle,de majd csak visszajön és jobban fogtok egymásnak örülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!