Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szakitástól, valami jó tanács?
Érdek kapcsolatban élek amiben nem sok érzés van, szeretnék változtatni az életemen, és végleg kiszakadni ebböl az egészböl de félek!
Mi lesz ha nem találok mást vagy nem találok már ehez hasonlo komolyabb kapcsolatot. Szeretném jól érezni magam szerelmes lenni meg boldog, meg kiélni magam de aztán mi lesz??:S
Nos egyszerűen mond meg neki, hogy már nem akarsz vele lenni. Hidd el van utána élet, és fogsz találni valakit ebben biztos lehetsz. Ha lány vagy akkor éljél de csak óvatosa és ne add oda mindenkinek magadat ne legyél egy kurv@ abból van elég nem kell az hogy neked ennyi volt meg annyi volt az nem büszkeség, nem mindegy hogy hányan b@tak meg. S ha keresgélsz és nem sodródsz az árral és nem hagyod, hogy a sok szexéhes kandúr kikezdjen akkor hamar megtalálod a szerelmed...
28/F
Igen lány vagyok és nem ku@ának terveztem menni, hanem vágyom a szerelemre , érzelmekre némi boldogságra.
Három éve vagyok pasimmal ebböl egy éve élünk együtt tetszik meg minden de az egész köztünk csupán érdekböl van és ez az ami zavar, mert a boldogság hiányzik meg még sok minden más is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!