Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadtam! Kiderült hogy a pasim legalább 4 évvel fiatalabb. Mit csináljak?
3 hónapja jöttem össze egy angliai fiúval. Szüleim imádták, a barátaim is nagyon megszerették, de pár perce a facebookján nyomoztam a szülinapja után, mert az nincs feltüntetve és úgy rémlik hogy mostanában lesz neki.
Nagy nehezen lelapoztam a hülye idővonalán az esedékes köszöntőkig...hát egy tucatnyian köszöntötték a 20.szülinapja alkalmából.
Kiakadtam. Nekem azt mondta 23 éves. Teljesen kivagyok.
Még gyanúsítgattam is hogy nagyon fiatalos az arca, de esküdött a korára.
Minden olyan szép volt vele, gondolkodásban nagyon érett, de ez... kiábrándító! Gyanús volt, hogy a diákigazolványát nem tudta ált. előkaparni amikor együtt utazgattunk, de erre igazán nem számítottam.
Hazudott nekem, be sem merem vallani a szüleimnek, se senkinek. Hülyén érzem magam!
Most elvileg várok rá, amíg szeptemberre újra megérkezik, de nem tudom mit gondoljak. Legszívesebben felhívnám leteremteni, de már az is megfordult a fejemben hogy ha ekkorát hazudott akkor szórakozott velem, és nem is látom őt viszont szeptemberben egyébként sem?
Hol kezdjem mérlegelni a dolgokat? Kérlek írjatok, én képtelen vagyok most hideg fejjel gondolkodni.
Az én apám is fiatalabb az anyámnál. Ha szereted a bará-
todat, ezért el ne hagyd őt! OK, hazudott, de ezt meg
kell beszélni vele. Ne légy ennyire indulatvezérelt!
Próbálj kicsit higgadtabban viselkedni a barátoddal!
Jó emberek vagytok hogy nem viccelődtetek a helyzetemen, és rögtön ennyi nyugtató üzenetet küldtetek. Köszönöm. Szívtam egy cigit ( miatta szoktam le pár hónapja ), és betömtem ez idő alatt egy félvödör nutellát.
Nem dobom ki innen távolból, de amint visszatér leülök vele beszélni. Főként abból a megfontoltságból amit az utolsó válaszoló írt, kiváncsi leszek a srác reakciójára. Köszönöm emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!