Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik nagyrésze csendes, aranyos, félénk lányt keres komoly kapcsolatra akkor miért nem azt a barátnőmet ostromolják?
2 barátnőm van. egyikük csendes, aranyos, félénk, nem bulizós, nem iszik, nem cigizik, de alacsony, jóalakú, olyan kis tipikus példa elméletben amiket itt szeretnek írni az oldalon amikor írják milyen lányt keresnek.
a másik barátnőm feltűnő külsejű, harsány, időnként bunkó, iszik, cigizik de azért szerethető és utána futnak a pasik.
nem csak szex miatt, komoly kapcsolatot akarnak, mindig nekem irogatják hogy hogy ismerhetnék meg meg tanácsokat kérnek, írják hogy mennyire tetszik a személyisége (pedig van köztük aki egyszer találkozott vele, a nő vihogva tekergetett egy sálat valaki nyaka köré a táncparketten, meg váltottak kb. 3 mondatot :D
szóval nem értem, elvileg a szolidabb barátnőm kellene hogy tetszen a fiúknak mégis a másiknak van féléves kapcsolata neki meg életében egy sem
és mindkettő szép, csak ugye nagyon mások
nemigaz utalom a kurv**akat
annyi az agesz , hogy tul valogatosak a lanyok , nekik csak a tokeltes pasi kell s kozben nem veszik eszre hogy maguk sem tokeletes
nem vagyok ronda , barna rovid haj kek szem , 173 magas, kicsit telt de nem hajpacli,
volt , hogy probalkoztam , olyan lanynal aki eleinte nem tetszett de meg kedveltem mert , kis szentikenek , latszott de nincs rajta semmi extra so nem is mondhato szepnek , ez tobbszor is elofordult , de oszinten azt gondolatot valtotta ki belolem , hogy mi az f**sz valogat mar ez a ri*anc is .
Lassan kezd nallam is egy fo kategoriaba tartozni a lanyok ri*b*ik kategoriaba aminek vannak kulonbozo al kategoriai de lenyegeben mind egyforma....
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!