Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? /többi lent/
A barátom nagyon furcsa mostanában.
2hete vagyunk együtt,az elején még annyira aranyos,kedves volt.
De az utóbbi pár napban azt veszem észre hogy távolodik tőlem. Eddig mindig ő írt rám face-n most meg nekem kell és soha még gy smile-t se dob. Mindig szívvel köszönt el de mostmár nem. Néhány napa nála aludtam de reggel 6-kor haza is jöttem és azóta nagyon furcsa.
Nem tudom mitől van ez.
Lehetséges hogy kiábrándult belőlem valamiért és szakítani fog velem.?? :( Bár tegnap beszéltem vele és azt mondta hányingere van és fáj a feje. Lehet hogy csak a betegség miatt ilyen?
Segítsetek könyörgöm!! :)
15/L

Az zavarja, hogy nem feküdtél le vele.
15 évesen még korai lenne, 17 évesen is ráérsz.
19 éves vagyok, és még szűz, nem volt még "igazi" kapcsolatom sem.
nem éppen ezaz hogy mindenki azt hitte h rám mászott stb.
De NEM.! ez volt benne a furcsa mert énis ugy ismertem meg hogy nagyon rámenős.
De akkor semmi jelét nem mutatta..sőt épp ellenkezőleg..
Megnéztünk egy filmet és egymás karjaiban elaludtunk.:)
szóval nem értem.:/

Azért kéne egy kis felvilágosítás neked is!
Mi pasik így müködünk: Flörtölünk, füzzük a csajt, majd mikor összejöttünk vele probáljuk ezt stabilizálni, hogy ne vigyük azért tulzásba.
Vagyis az hogy már nem <3-el köszönt, teljesen normális. És az hogy nem irogat rád mindig, ennek is lehet olyan oka, hogy "szeretne picit ő is élni".
Tudom most ez igy hülyén van foglalmazva de:
"Szeretünk úgy szabadok lenni, hogy ez még a józan módon belül legyen! szóval nem lyukazunk meg mást, DE szeretjük, ha a nő nem feltétlen zaklat minket, minden állandó pillanatban, mikor Face-n vagyunk. Példa kedvéért: Felmegyek 1-kor FAce-re rámír a csaj, majd 2-kor megyek kajolni. Feljövök 4-kor is meg 5-kor is és meging meg megint rámír a csaj... Lehet egynap többször beszélni, de ezt zaklatásnak vesszük.
Lényegében nem ábrándít ki, de mindket "teljes mértékben kielégít" így nincs szükségünk arra, hogy ráírjunk a csajra.
De tanuld meg, elsőnek vannak mindig ez a "LOVE" meg ilyenek utána ez mindig stabilizálodik. Még tinédzser vagy, ezért furcsa neked.

Hu dejo neked h már ilyeneket átélsz!:D
Amugy szerintem csak roszul árzi magát:) 15L
Értem szóval akkor nincs okom aggodalomra, hanem adjak neki is egy kis teret, szabad időt.
Hogy tudjon magával foglalkozni, hiszen nem csak én vagyok neki.:)

Apám... egy lángelme vagy o.O
És ezeknek van "párkapcsolatuk" -.-'
Sorry az OFF-ért!
szakított velem.:(
de azért köszönöm a tanácsokat..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!