Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? /többi lent/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? /többi lent/

Figyelt kérdés

A barátom nagyon furcsa mostanában.

2hete vagyunk együtt,az elején még annyira aranyos,kedves volt.

De az utóbbi pár napban azt veszem észre hogy távolodik tőlem. Eddig mindig ő írt rám face-n most meg nekem kell és soha még gy smile-t se dob. Mindig szívvel köszönt el de mostmár nem. Néhány napa nála aludtam de reggel 6-kor haza is jöttem és azóta nagyon furcsa.

Nem tudom mitől van ez.

Lehetséges hogy kiábrándult belőlem valamiért és szakítani fog velem.?? :( Bár tegnap beszéltem vele és azt mondta hányingere van és fáj a feje. Lehet hogy csak a betegség miatt ilyen?

Segítsetek könyörgöm!! :)

15/L

2012. júl. 21. 11:36
 1/10 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Nagy valószínűséggel lyukra játszik
2012. júl. 21. 11:39
 2/10 anonim válasza:
lefeküdtél vele? mert ha szex után hanyagol akkor egyértelmű..
2012. júl. 21. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha kiszőrösödik és elkezdi ugatni a holdat,vagy váratlanúl paprikáskrumplit főz akkor kend be a hátát egy kan gorilla ürülékével.Tartsál macska baglyot.
2012. júl. 21. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Az zavarja, hogy nem feküdtél le vele.

15 évesen még korai lenne, 17 évesen is ráérsz.

19 éves vagyok, és még szűz, nem volt még "igazi" kapcsolatom sem.

2012. júl. 21. 11:53
 5/10 A kérdező kommentje:

nem éppen ezaz hogy mindenki azt hitte h rám mászott stb.

De NEM.! ez volt benne a furcsa mert énis ugy ismertem meg hogy nagyon rámenős.

De akkor semmi jelét nem mutatta..sőt épp ellenkezőleg..

Megnéztünk egy filmet és egymás karjaiban elaludtunk.:)

szóval nem értem.:/

2012. júl. 21. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért kéne egy kis felvilágosítás neked is!

Mi pasik így müködünk: Flörtölünk, füzzük a csajt, majd mikor összejöttünk vele probáljuk ezt stabilizálni, hogy ne vigyük azért tulzásba.

Vagyis az hogy már nem <3-el köszönt, teljesen normális. És az hogy nem irogat rád mindig, ennek is lehet olyan oka, hogy "szeretne picit ő is élni".

Tudom most ez igy hülyén van foglalmazva de:

"Szeretünk úgy szabadok lenni, hogy ez még a józan módon belül legyen! szóval nem lyukazunk meg mást, DE szeretjük, ha a nő nem feltétlen zaklat minket, minden állandó pillanatban, mikor Face-n vagyunk. Példa kedvéért: Felmegyek 1-kor FAce-re rámír a csaj, majd 2-kor megyek kajolni. Feljövök 4-kor is meg 5-kor is és meging meg megint rámír a csaj... Lehet egynap többször beszélni, de ezt zaklatásnak vesszük.

Lényegében nem ábrándít ki, de mindket "teljes mértékben kielégít" így nincs szükségünk arra, hogy ráírjunk a csajra.

De tanuld meg, elsőnek vannak mindig ez a "LOVE" meg ilyenek utána ez mindig stabilizálodik. Még tinédzser vagy, ezért furcsa neked.

2012. júl. 21. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Hu dejo neked h már ilyeneket átélsz!:D

Amugy szerintem csak roszul árzi magát:) 15L

2012. júl. 21. 11:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Értem szóval akkor nincs okom aggodalomra, hanem adjak neki is egy kis teret, szabad időt.

Hogy tudjon magával foglalkozni, hiszen nem csak én vagyok neki.:)

2012. júl. 21. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Apám... egy lángelme vagy o.O

És ezeknek van "párkapcsolatuk" -.-'

Sorry az OFF-ért!

2012. júl. 21. 12:13
 10/10 A kérdező kommentje:

szakított velem.:(

de azért köszönöm a tanácsokat..

2012. júl. 25. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!