Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg őt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akiért nagyon oda vagyok. Mind a ketten el gondolkoztunk már h összejönnénk, de ő nem tudja eldönteni. Hogy tudnám őt megerősíteni abban h összeillenénk? konkrét ötleteket várnék. F/20
2009. júl. 14. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
"összeillenénk" hát ez sok dologtól függ. én se illek össze a jelenlegi barátnőmmel annyira de én alkalmazkodom hozzá. ő kicsit másabb világ nálam, de engem nem zavar. viszont ez van akiknél sok gondot okozhat ha nem értik megy egymást meg ilyesmi. ezt megerősíteni úgy tudod ha találkozgattok beszélgettek és ott érezni kell majd ezt. de ha tetszetek egymásnak akkor minden könnyebben megy majd.
2009. júl. 14. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:

hát hosszú, vagy 1éjszkára kell?

csak vázold fel, hogy veled milyen jó lesz a jövöje. meséld el neki hogy ha veled lesz, akkor megadsz neki mindent.

sok szép közös utazás stb...

a lényeg hogy sokat használd a "velem leszel, akkor neked jó lesz".

tudat alatt bekajálja az egészet.

azt hiszi majd hogy te vagy az igazi neki.

2009. júl. 17. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

20:41-nek. ez egyaltalan nem jo otlet. ugyanis ha nem illenek ossze es csak a fiu akarja ezt es pl: a fiu mondja h menjunk utazni. es ha kozbejonne valami akkor a csaj: dehat te megigerted ezt nekem.., (meg) banom mar hogy hozzad mentem stb...akkor johet a valas.

szerintem adj neki egy kis idot. ha eljon az ideje akkor ugyis minden kiderul...ha egyutt akartok lenni egyutt is lesztek...legalabbis addig ameddig el nem jonnek a konfliktusok...de nem kell feladni es nem is kell nyomulni:)

sok sikert:)

2009. júl. 17. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!