Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csörget folyton?

Figyelt kérdés
bnöm naponta 30x megcsörget ha viszahivom hogy mizu vagy valami akk meg semmi ez jelent valamit vagy mi? csak me má megörit hogy reggel 10-éjjel 2ig csörget 18F
2009. júl. 14. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
szivat
2009. júl. 14. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik így fejezik ki, ha gondolnak a másikra. Szerintem is rohadt idegesítő, én nem tenném. Mondd meg neki, hogy zavar. Biztosan megsértődik egy kicsit, de majd megérti...
2009. júl. 14. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

volt egy exem,ő is ezt csinálta...2 hétig birtam...szoltam,hogy engem zavar,akkor hivjon ah szeretne valamit...ő elvárta volna hogy énis mindig visszacsörgessem...haragudott amiért nem mentem bele...pedig naponta találkoztunk,ő akkoris...

mikor közöltem,hoyg vagy befejezi,vagy részemről vége,megsértődött,közölte h nem szeretem eléggé (itt néztem nagyot,hogy 2 hét után még ne beszéljünk már szeretlekről),és vége...

gyerek volt még...

22/L (pasi akkor 18 volt,én 19)

2009. júl. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!