Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki abszolút nem tud csókolózni?
Figyelt kérdés
Szerintem én nem tudok... Volt 3 komoly kapcsolatom, igaz egyik sem tartott tovább 4 hónapnál. Mindig ugye eljutottunk oda, hogy smárolni kéne, és elmondtam az aktuális srácnak, hogy én totál béna vagyok, nem megy. Kedves és megértő volt az összes pasim, semmit sem erőltettek, de így végül még mindig nem smároltam, pedig már 17L vagyok, és elég cikinek érzem.
Most megint a láthatáron egy srác, aki szerintem akar tőlem valamit. Valamelyik nap, mikor megölelt, szemben álltunk egymással elég közel, és én gyorsan elhúztam a fejem, nehogy véletlenül megcsókoljon, de szeretném ha összejönne vele, viszont emiatt a hülyeség miatt nem merek kezdeni a srácokkal. :( Tudom, h ösztönösen jön, stb... De mi van, ha nekem nem jön ösztönösen? Van ilyen? Tudom hülye vagyok, de légyszi normális válaszokat.
Én még csak részegen smároltam, de mégis élvezhették a lányok, mert jó hosszú volt, haverok elmondása szerint félórát simán túlnyomtuk. Szóval, ha én részegen tudtam smárolni, akkor te is tudsz biztosan.
2012. júl. 20. 00:22
3/10 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy valaki nem tud csókolózni!! Vannak azok a "pletykák" hogy van aki nem jól csókol, de ez hülyeség..mindenki máshogyan csókol, de egyik sem rossz! Csak próbáld meg:) Hidd el nem fogod megbánni, hogy ha megfogadod a tanácsomat!:) kort nem írok, mert akkor nem veszel komolyan. Üvd: egy lány:)
2012. júl. 20. 00:23
4/10 anonim válasza:
ne parázd túl. nekem nemvolt komolyab kapcsolatom de voltam pár sráccal, és mindegyiknek énis elmondtam, h ehhez bénavagyok, vagyis a nyelveshez, persze, hogy megértőek voltak, de tényelg elkell lazulni én még mindég bénának érzem magam egy kicsit a nyelvesnél, de most van egy fiúm 3hónapja vagyunk együtt és kezdek ráérezni azthiszem :D mindég mondja h lazuljak el.. ő érzi rajtam h görcsölök .. szóval csak magabiztosan, ha elrontod és érzi h tapasztalatlan vagy, lehet örülni fog neki, h taníthat neked valami újat, vagy h ő vezethet bele ebbe a dolgoba. lehet még aranyosan is kijösz a helyzetből.
2012. júl. 20. 00:39
5/10 DownDownDown válasza:
elmondhatod neki,hogy nem nagyon tudsz csókolózni,és hogy bocsi ha kicsit béna vagy benne :D ha akar tőled valamit,úgysem mondja azt hogy szarul csókolsz :D
2012. júl. 20. 04:06
6/10 DownDownDown válasza:
ja és meg is kérheted a bnődet hogy mutassa meg akár rajtad hogy hogyan kell :D abban még nincs semmi lezbi..
2012. júl. 20. 04:07
7/10 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy nagyon béna leszek, meg minden, de miután megtörtént azt mondta, hogy nagyon jó volt. Sőt, még én is úgy éreztem.
És most mondom azt, mint mindenki: Tényleg magától jön.
Ha a fiú már tapasztalt a csók terén, akkor csak csináld azt, amit ő
2012. júl. 20. 10:51
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat... Ő már tapasztalt, ezért is félek, mert ha ő is tapasztalatlan lenne, talán nem paráznék ennyire. Meg tud az eddigi kapcsolataimról és attól félek, hülyének fog nézni, hogy még egyik pasival sem volt csók...
2012. júl. 20. 12:54
9/10 anonim válasza:
Nincs olyan hogy valaki nem tud.. kéne neked egy adag önbizalom, mert ha így csinálod nem csoda hogy besülsz :) legyél magabiztos! Ne érdekeljen milyen az a rohadt csók, a lényeg hogy élvezd hogy vele vagy, közel egymáshoz..
2012. júl. 22. 21:13
10/10 A kérdező kommentje:
Az valóban nem jönne rosszul! :) Köszi a válaszokat, ment a zöld mindenkinek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!