Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mar vegleg elrontottam ugye?!
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy par hete van egy baratom es eddig minden nagyon jol alakult, de mult heten elmentunk bulizni es nagyon rosszul sult el a dolog (allitolag nagyon ego modon viselkedtem reszeg voltam stb.) es azota teljesen maskent viselkedik velem. Eddig ereztem, hogy fontos vagyok neki, szeret stb, de most epp ellenkezoleg meg en puncsolok ugymond.... Allitasa szerint nagyot csalodott bennem es legyek turelmes minden olyan lesz mint elotte, de nem tudom.... Nekem
Ez nagyon rossz!!! Mi a velemenyetek mit tegyek?!? Elfelejthetem mar ezt az egeszet? Koszonom a valaszokat elore is!
2012. júl. 19. 17:08
11/14 anonim válasza:
tobbet ne csinalj ilyet.de varj turelmesen ,es ha szeret ugy is mag bocsajt.ugy fogad el amilyen vagy.
12/14 A kérdező kommentje:
jól van igazatok van! köszi!! ezt fogom tenni aztán, ha kellek neki kellek, ha nem meg nem!! én már megtettem mindent úgy érzem...:)
2012. júl. 19. 18:43
13/14 anonim válasza:
Én reggel kidobtalak volna. Csak hogy tudd ilyen is van. 24 évesen több eszed is lehetne.
35 ffi
14/14 A kérdező kommentje:
utolsó igen, tudom...!!de hálistennek megbocsájtott, kibékültünk! úgyhogy most nagyon boldog vagyok és többet ilyet nem csinálok az is biztos! köszi mindenkinek!
2012. júl. 23. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!