Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lebuktatni egy férfit?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mostanában fura érzésem van a férjemmel kapcsolatban, szerintem félre kacsingat...hogyan lehet biztosan lebuktatni? A telefon, internet kilőve, mert minden kitöröl. Ötletek? Köszönöm!2012. júl. 19. 13:05
1/8 anonim válasza:
Beadod neki hogy egy napra el kell utaznod munka ügyben azalatt meg megfigyeled a házat. Vagy magánnyomozót fogadsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem vagyok eleresztve anyagilag...de azért köszönöm :)
2012. júl. 19. 13:08
3/8 anonim válasza:
Nem lebuktatni kellene, hanem leülni vele beszélgetni, hogy jól érzi e magát a kapcsolatban, van e,amin változtatni szeretne, esetleg újítani. Te meg nézz Magadba, hogy ugyan miért kacsingat félre! (ha egyáltalán igaz)
4/8 anonim válasza:
Bizony-bizony, a #3-asnak igaza van.
Bármi is legyen, neked is és neki is magába kell néznie, hogy mit ront el. És persze nyitni a másik felé, és megkérdezni, megbeszélni ezt.
5/8 anonim válasza:
Szerintem szánj rá 1-2 napot és figyeld ,kövesd ha kell.
6/8 anonim válasza:
Vállalok megfigyelést ... és lehet nálam természetben is fizetni :-P
7/8 anonim válasza:
Biztos bagy benne?Mégis miből gondolod?Csak mert félre lehet értelmezni bizonyos jeleket.Ha rájöttél,hogy szerinted konkrétan mikor van mással,egyszerű:menj utána.De nagon jó,amit asszem az első írt,hogy elutazom egy napra drágám,aztán hazajössz váratlanul.A megbeszélés szerintem csak ezután esedékes.Ha van még mit..
8/8 Uwl válasza:
Megfigyelés, elolvasni leveleit, telefonjában kutakodni de gyerekes, beszélgetni, elmondani a problémáitokat egymással nem szokás?
Ha egy kapcsolat szétmegy abba a másik fél is hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!