Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Normális ez?

Figyelt kérdés

Most töltöm be a 16-ot, és van egy fiú, aki tetszik nekem, ő kb 18,5 éves. Egy zeneiskolai-eseményen láttam meg, ahol rögtön megtetszett, megtudtam a nevét is, de nem ismerkedtünk össze. Ez már kb 2,5 éve volt. Most voltam gimiben 9.-es, ő végzős. Tavaly tavasszal is volt hasonló esemény a zenesuliban, ahol megint ott volt. Én rögtön felismertem, láttam rajta, hogy ő is nézett engem, mosolygott is. A gimiben is ezt csinálta, mosolygott meg nézett a szünetekben, de nem történt sosem semmi, még nem is beszélgettünk sosem. Nekem még mindig tetszik, más fiúra nem is tudok "úgy" nézni, mint rá, vagyis nem tudom elképzelni magam egy másik fiúval. Kb. 2,5 éve csak ő az egyetlen fiú, aki tetszik nekem..

Normális ez?? El fog múlni? Jövőre már nem fog idejárni, de a közeli településen lakik, sőt a gimiben is még "összefuthatunk" valami rendezvényen.. Elfelejteni nem tudom, mert már többször "próbáltam", de mindig sikertelenül. Mostanában majdnem mindennap vele álmodok, ami már szinte megőrjít. Mit tudnék tenni? Vagy hagyjam, nem is fogom tudni elfelejteni?

2012. júl. 18. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt hívják úgy,hogy igaz szerelem,nem fogod elfelejteni és nem is öregebb nálad annyira,keresd meg és valld be,hogy szereted :D:D:D:D:D:D:D
2012. júl. 18. 23:27
 2/6 anonim válasza:

Ha ennyire bejön, miért nem írsz rá? Lehet, h benne lenne az ismerkedésben. Ha meg nem, akkor legalább megtudtad!

Ez a legegyszerűbb, amit tehetsz.Fölösleges még akár hónapokat/éveket ábrándozni róla.

2012. júl. 18. 23:30
 3/6 anonim válasza:
Azért ne egyből azzal kezd, hogy szereted! Csak kezdj el vele beszélgetni, aztán alakul, ahogy alakul!
2012. júl. 18. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha most nem lépsz, örökké mardosni fog a gondolat, hogy mi lett volna, ha...

Így mindenképp azt javasolnám, hogy valamilyen formában vedd fel vele a kapcsolatot. Elvégre nincs vesztenivalód, nemde?!

2012. júl. 18. 23:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez tényleg igaz szerelem lenne, még ha nem is ismerem? Facebookon ismerősök vagyunk pár hónapja, fel is köszöntöttük egymást a másik név/szülinapján. De üzenetben még nem beszélgettünk. Már próbáltam volna írni neki, de sosem jutottam el odáig, hogy el is küldjem az üzenetet. Ritkán vagyok fent, de akkor ő pont nincs, vagy csak ritkán látom.

Most ne szidjatok le, de megvan a telefonszáma is (facebookról). Egyszer felhívtam rejtetten, csakhogy halljam a hangját, de rögtön ki is nyomtan, ahogy beleszólt. Tudom, nagyon gyerekes, de meg akartam tudni, hogy tényleg az övé-e.. Talán egyszer megpróbálok ráírni, vagy beleszólni a telefonba.. Azért köszönöm a válaszokat!:)

2012. júl. 19. 00:12
 6/6 anonim válasza:

Először mindenképpen üziben/chaten vedd fel a kapcsolatot, úgy sokkal könnyebb lesz!

Ha hívod,észreveheti, h mennyire izgulsz (remeg a hangod, hadarsz). Felhívni én sem merném, DE keresd fel mindenképpen!

2012. júl. 19. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!