Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel akar féltékennyé tenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel akar féltékennyé tenni, vagy nem szeret?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta, hogy ő nem érzi, hogy én szeretem őt. Nemrég összevesztünk, sírtam. Mostanában beszélgetünk és mindig mondja, hogy ez olyan jó csaj, de ő engem szeret. Aztán mondja, hogy a másik csaj sem rossz.. Eközben végig mondja, hogy szeret és nem akar elveszíteni. Néha úgy érzem, hogy direkt mondja nekem, hogy ki milyen szép, csak azért, hogy én féltékeny legyek. Mikor összevesztünk, akkor is mondta, hogy nem akar elveszíteni, mert nem tudja, hogy mi lenne vele nélkülem. Mondta, hogy ne hagyjam el, mert szeret nagyon. Nem tudom, hogy most mi van, szeret, de közben mindig felidegesít.

16/L

2012. júl. 18. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamilyen szinten kötődik hozzád és biztos, hogy szeret. De az is igaz, hogy megnézi a nőket! Az én barátom is ilyen.. de tényleg. és én azzal védekezek, hogy féltékennyé teszem. Mikor egyszer bevetette, hogy xy milyen szép akkor én is mondtam, hogy a haveri társaságból ki milyen helyes. Aztán persze ideges lett és összevesztünk. Elmentünk a haverokkal pizzázni és szóba elegyedtem a sráccal. Erre akkor is idegrohamot kapott. Aztán elmagyaráztam neki, hogy nem bírom hallgatni ha arról áradozik, hogy ki milyen szép. Aztán felfogta és nem emlegette többet. Plusz megbeszéltük, hogy semmit nem akarok egyik haverjától sem, pusztán haverok nekem is. : ) azóta minden ok: ) Nem tudok sajnos azon kívül mást mondani, hogy a kommunikáció nagyon fontos egy párkapcsolatban. Egyébként mióta vagytok együtt és mennyi idős a fiú? 19/L
2012. júl. 18. 22:03
 2/4 anonim válasza:
Vagy nagyon hülye (ami a fiúknál gyakran előfordul) vagy csak szexelni akar...
2012. júl. 19. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg kell mondjam, imádtam az 1. választ!! :D

Teljesen jó, lényegre törő, példát is hoztál fel.

Nem mondanám ilyen viselkedésre, hogy nem szeret.

Mellesleg én is meg szoktam nézni a pasikat, akkor is, ha van barátom, hiszen úgyis csak a külső látszik, ha a szemünkkel nézünk. A férfiaknak is fontos az értelem, hogy ne kapjanak idegösszeomlást egy buta nő mellett.

20 éves lány

2012. aug. 8. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok:D Köszönöm! Néha kell a turpisság nekünk nőknek is:D
2012. aug. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!