Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel akar féltékennyé tenni, vagy nem szeret?
A barátom azt mondta, hogy ő nem érzi, hogy én szeretem őt. Nemrég összevesztünk, sírtam. Mostanában beszélgetünk és mindig mondja, hogy ez olyan jó csaj, de ő engem szeret. Aztán mondja, hogy a másik csaj sem rossz.. Eközben végig mondja, hogy szeret és nem akar elveszíteni. Néha úgy érzem, hogy direkt mondja nekem, hogy ki milyen szép, csak azért, hogy én féltékeny legyek. Mikor összevesztünk, akkor is mondta, hogy nem akar elveszíteni, mert nem tudja, hogy mi lenne vele nélkülem. Mondta, hogy ne hagyjam el, mert szeret nagyon. Nem tudom, hogy most mi van, szeret, de közben mindig felidegesít.
16/L
Meg kell mondjam, imádtam az 1. választ!! :D
Teljesen jó, lényegre törő, példát is hoztál fel.
Nem mondanám ilyen viselkedésre, hogy nem szeret.
Mellesleg én is meg szoktam nézni a pasikat, akkor is, ha van barátom, hiszen úgyis csak a külső látszik, ha a szemünkkel nézünk. A férfiaknak is fontos az értelem, hogy ne kapjanak idegösszeomlást egy buta nő mellett.
20 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!