Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Párom 16ra hazaért,17 óta játszik a netes haverokkal,ez kb 20 óráig tart így. Én nekem hiányzik,hogy beszélgessünk többet,de szerinte elég,amit beszélünk. :S Régen már volt ilyen,hogy emiatt egy nagy balhé,mert kiborultam,most se lesz jó vége. Tolerálom,hogy nem iszik,nem kocsmázik,de itt a gyerekek is örülnének,ha velük játszana... Nekem meg már így nincs cseppnyi varázs a sexhez,nem érzem.
Lehet velem van a baj? De nekem itt a 2 gyerek,háztartás egész nap,és alig várom,hogy hazaérjen beszéljünk,de neki elég az a kevés idő,míg kajál,vagy cigiszünetet tart. Este persze elalszik még a filmem is,amit néznénk...
óóójajj...
előtört a gyerekkor, kiéli magát éli a gyermekkort újra :)
Ami vagy véget ér hamarosan, vagy nem fog véget érni...
Én a helyedben kihúznám a netet, és akkor mond h beszélgessünk, "nézd drágám, itt vannak a gyermekeid ismered őket?? nem? ők ismernek de lassan már nem..és nézd ez vagyok én a zasszonykád, engem ismersz tudod mit kell kezdeni egy nővel, vagy már elfelejtetted??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!