Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a korkülönbség? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Néhány hónapja összejöttem egy 14 évvel idősebb hölggyel (én 23, ő 37), de a szüleim nem kedvelik a választottamat, azt mondják, öreg hozzám és szerintük körülbelül egy idős párt kéne találjak magamnak. Már az első találkozáskor is hidegek voltak vele és az eddigi hónapok alatt sem javult ez a viszony a barátnőm és a szüleim között.
Volt már ilyen valakivel? Ha igen, hogyan kezelted az esetet? Sikerült valahogy megkedveltetned a szüleiddel választottadat?
Sok ilyen párt ismerek, ahol a férfi fiatalabb. Jól működik köztük a dolog. Ha jól érzitek magatokat együtt, az a lényeg!
A volt sulimban az igazgató "néni" 10 évvel volt idősebb a férjénél, de meg sem látszott rajtuk, nagyon csinos, fiatalos nő volt. Született egy lányuk, máig együtt vannak, együtt öregedtek meg. :)
Ez egy elég nehéz kérdés.
Nekem túl nagy lenne a korkülönbség, de ismerek olyan párt akiknél még nagyobb a távolság (pont egy generációnyi). Azonban már kb 15 éve vannak együtt, összeházasodtak és nagyon boldogok. Ott is a férfi a fiatalabb.
Csak az számít, amit ti éreztek...
Hogy kezeltem?:
Nem mondtam el anyáméknak! :D
Élvezd ki! Tök mákos vagy! Ezrek irigyelnek most!
Nem ez a csaj lesz a feleséged, és ha óvatos vagy a gyerekeid anyja sem de amit adni tud egy ilyen nő, az maga a menyország!!! ;) Tapasztalat.... :D
29F
Utolsó: nem fura hajlam, teljesen természetes, hogy egyre több nőnek jönnek be a fiatalabb férfiak, az idősebbek helyett. Csak régen ez ugyebár elő sem bújhatott belőlük, a társadalom nem engedte volna.
Meg aztán, "eladósorba" kerülve a lány (16-18 évesen) nem választhatott fiatalabbat, fő szempont volt, hogy el tudja tartani a párja (akinek így idősebbnek kellett lennie).
Ma meg már nincs ez, szabadjára engedheti az ízlését aki akarja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!