Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves fiú könnyen "megunhatj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves fiú könnyen "megunhatja" a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Elsősorban fiúk válaszát várom,de lányok is írhatnak a tapasztalataikról:)
2009. júl. 14. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

ez a fiún és a barátnőjén múlik :)

21/f

2009. júl. 14. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
ha könnyen megunod akkor azt jelenti, h nem szereted eléggé, nem Ő az igazi.
2009. júl. 14. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
17/F .... figyelj... megunhat, viszont ha te erdekeltte teszed magad... akkor radkattan, es attol is fugg miota vagytok egyutt... mert vannak olyan esetek hogy biznyos idötartam utan minden csajt dobni fog... szoval csak hajra
2009. júl. 14. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem korfüggő.

Ha jól kijöttök és megvan az a bizonyos harmónia kettőtök között /mindenben/, akkor szinte lehetetlen, hogy megunja két ember egymást.

2009. júl. 14. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
hát akit könnyen megunsz az nem az igazi. akkor csak egy fellángolás volt és tetszett de meguntad. ennyi. volt már nekem is ilyen.
2009. júl. 14. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és nincs barátom,csak érdekelt.:D
2009. júl. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!