Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Teljesen egyedül maradtam terhesen.

Figyelt kérdés

már 1 éve (!!!!) volt egy barátom, akit nagyon nagyon szerettem, mindig minden rendben volt, általában heti 3-4 napot rendszeresen együtt töltöttünk, ott aludt velem, stb szóval minden rendben volt.

aztán bejelentettem a nagy hírt, hogy kisbabánk lesz, amint elmondtam neki, mintha nem ő is lett volna, soha nem láttam ilyennek, ő nem akarja ezt a gyereket, és elviharzott.

akkor egy pár hétig a telefont sem vette fel, smsekre nem reagált, sehol se tudtam utolérni.

aztán mentem a lakására, soha nem jött ki, és kérdeztem a házmestert hogy látta e mostanában, és mondja hogy ez csak albérlet volt neki és kiköltözött. már itt nagyon meglepődtem hiszem abban a tudatban voltam, azt mondta nekem hogy a sajátja.

aztán a hab a tortán, megyek a kórházba a nőgyógyászatra, és ott látom a terhes feleségét, és egy kisfiút az ölében. én egy szót sem szóltam, azt hittem ott helyben összeesek. elmentem onnan.

azóta sem láttam. két hete történt a dolog.

el sem tudom képzelni mit hazudott a családjának, hol van napokig, míg velem volt, hogy az albérletet csak miattam tartotta fent.

egyedül maradtam terhesen, nem tudom mit fogok csinálni, szüleim meghaltak, testvérem nincsen, van egy két barátom de tőlük nem kérhetem, hogy neveljék fel a gyerekemet

házam legalább van, de hogy aztán mi lesz fogalmam sincs, egy biztos a kisbabámat megtartom.

2012. júl. 18. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha 1 éve volt barátod, akkor már meg kellett volna szülnöd a gyereket nem? :D
2012. júl. 18. 21:46
 12/16 A kérdező kommentje:
1 évig voltunk együtt, aztán lelépett, ennek több mint egy hónapja, pontosabban 6 hete, mivel 6hetes terhes vagyunk, a kapcsolatunk vége ugyanannyi idő mint a terhességem, ha nem lett volna elég világos..
2012. júl. 19. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
ja, azthittem hogy 1 éve szakítottatok :D bocsi
2012. júl. 19. 23:05
 14/16 A kérdező kommentje:
semmi gond :)
2012. júl. 20. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Tudod, Kérdező, babát nem úgy vállalunk, hogy csak úgy bejelentjük a nagy "örömhírt". A párunkkal megbeszéljük, h jöhet-e, szeretnénk-e mindketten, fel tudjuk-e nevelni, van-e elég pénzünk, stb. nem csak úgy kész tények elé állítjuk. Ha így tettél, ne csodálkozz,h lobogó hajjal elmenekült, hiszen ő ezek szerinte nem akart gyereket.
2012. szept. 1. 21:55
 16/16 Dr.JosefMengele válasza:
1.: 24 evesen,biztos anyagoi hatter nelkul,jo munka nelkul marhasag olyet vallalni! Az olyen kiscsokakbol lesznek a szurkalos,drogos arcok...sok ilyen baratom van...hat nem leasz fenekig tejfel az eletetek....
2014. júl. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!