Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Gyenge voltam, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Gyenge voltam, és most nem tudom mi a jó döntés.

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok. Van egy 21 éves barátnőm már bő három éve, és eddig egész jól megvoltunk. Három hónapja elkerültem otthonról egy másik városba (munka miatt), és itt lakok azóta albérletben, bár hétvégente hazajárok. Kábé egy hónapja éreztem azt, hogy már nem szeretem őt igazán, ebben közrejátszott az is, hogy kevesebbet találkoztunk, és ez - mivel előtte nem volt nap, hogy ne láttuk volna egymást - feszültségekhez vezetett kettőnk között. Kezdtem elfelejteni a szerelmet, újra élni akartam, meg a többi ilyenkor előforduló érzés feltámadt bennem. Ő a mai napig rajongva szeret engem, és pont ezért nem akartam neki fájdalmat okozni. Már 3-4X mondtam neki, hogy szakítsunk (mindezt pár hét alatt), de mindig én voltam aki visszatáncolt, mert láttam, hogy nagyon rossz neki... Nem tudok fájdalmat okozni neki, sőt, ma megint tápláltam a reményét hülye fejemmel, és ezzel is csak ártottam neki. Mit csináljak? Ha úgy döntök, hogy mégse szakítok vele, akkor már nem fog megbízni bennem, viszont szakítani - ennyi teszetoszáskodás után - már nincs szívem szegénnyel :( Kiidegeltem ezzel, pedig pont nem ez volt a célom, és nagyon szégyellem magam... Mit lehet ilyenkor tenni, hogy a legkevésbé fájjon neki?
2009. júl. 14. 01:36
 1/3 anonim ***** válasza:

ha elsőre nem táncolsz vissza, nemlenne most ez a problémád.

akármennyire is rossz látni, ha már nemérzel semmit, ssajnálatból nelegyél vele, mert ez neki is rossz. és ez tovább rossz, mint egy szakítás. ha szakítás az elején rossz, aztán kiheveri. azt ajéánlom, végy egy nagy levegőt, és szakíts vele, de mostmár végleg.

2009. júl. 14. 02:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan kapcsolatot fenntartani ami nem működik nem érdemes.Csak az időt húzod és nem lesz jobb egyiknek sem.
2009. júl. 14. 05:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Nehéz a helyzet és becsülendő a lelkiismeretességed. Viszont mérlegelned kell, hogy te mitől éreznéd magad jobban, ha szakítanál vagy ha benne maradnál a kapcsolatban ami nem annyira jó, ahogy írod.

Az nem önzőség ha az ember elsősorban a saját boldogulását szeretné hanem természetes, nehéz mert sajnálod a másikat de sajnálatból nem működik egy kapcsolat szerintem. Viszont jól gondold át mert lehet, hogy utána te bánod meg a szakítást ha egyedül rosszabb lesz.

Egyébként én is éreztem ilyet már és nem szakítottam és a kapcsolat helyre került, nem akarok már mást jelenlegi állás szerint.

26/F

2009. júl. 14. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!