Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Párommal (én 16/L ő 17/F) 1,5 hónapja vagyunk együtt, kb. 2 hét után kaptam tőle egy gyűrűt, de csak azért, hogy legyen nálam valami, ami az övé. Nem tetszett neki, hogy nem hordom, de én nem vagyok olyan, hogy ékszereket hordok, ezt mondtam is neki, erre úgy reagált, hogy ezen változtatni kell. Ti megsértődnétek ha ezután se hordaná a párotok, vagy, hogy reagálnátok?
2009. júl. 14. 00:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kerdezo, ezt ne vedd most magadra, nem neked szol.

0:27-es vagyok. A kerdezo jo otletnek talalta a valaszom, valaki meg is eleg csunyan lepontozott. Persze tudom, hogy ezen az oldalon a hisztit kell tamogatni, rogton el kell hagyni a pasit (ezzel mindenki baromi konnyen dobalozik), es nem a kompromisszumra torekedni, hiszen mar ebbol nyilvanvalo, hogy mekkora eroszakos vadallat, kesobb pedig verni is fog! Hat hagyd el, mert nem esett jol neki, hogy nem hordtal egy ajandekot, amit kedveskedesnek szant... Geez, milyen emberek vannak itt, komolyan.

2009. júl. 14. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
30 kilométert azért ne nevezzünk távnak szerintem :D Én is olyan messze lakom a páromtól,mégis mindennap találkozunk,mert ez nem egy lehetetlen dolog.Van busz,van vonat.Mondjuk 1,5 hónap után...mi már több,mint 1 éve együtt vagyunk.
2009. júl. 14. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 3 hónap után kaptam egy fehérarany gyűrűt a páromtól, eljegyzésképpen. :-D Eleinte mindig rajtam volt, még mosogatás köben is, nem akaródzott levennem. De láttam, hogy egyre jobban karcolódik, úgyh ma már csak ha megyek vhová, akkor húzom az ujjamra.

2009. júl. 14. 13:56
 14/15 A kérdező kommentje:

13:36nak.. Azt írtam, hogy valamilyen szinten távkapcsolat, szóval nem úgy értettem, hogy direkt az... De mégis picit problémás az eljutás, 18 alatt vagyunk, autóval nem birunk elugrani...

Na de jól van, nem ez a téma :D köszönöm a válaszokat :)

2009. júl. 14. 15:22
 15/15 anonim válasza:
Szerintem hordjad! Szép gesztus. Ha pedig nagyon zavar, akkor beszéljétek meg, esetleg vegyen valamit ami neked is tetszik.
2010. aug. 12. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!