Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Párommal (én 16/L ő 17/F) 1,5 hónapja vagyunk együtt, kb. 2 hét után kaptam tőle egy gyűrűt, de csak azért, hogy legyen nálam valami, ami az övé. Nem tetszett neki, hogy nem hordom, de én nem vagyok olyan, hogy ékszereket hordok, ezt mondtam is neki, erre úgy reagált, hogy ezen változtatni kell. Ti megsértődnétek ha ezután se hordaná a párotok, vagy, hogy reagálnátok?
2009. júl. 14. 00:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
megsértődnék. ez egy szép gesztus volt. lehet h 2 het utan nem gyűrűt kellett volna, de ő ezt talalta jonak.
2009. júl. 14. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

örülnék a gyűrűnek és hordanám...hiszen attól kaptam akit szeretek.:)

amúgy engem zavarna ha nem hordaná:S megsértődnék..

2009. júl. 14. 00:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, igazatok van, és tudom is. De ha egyszerűen nem szeretek ékszereket hordani?! Mert itthon takarítok, van gyümölcsösünk, oda is járok, mindig le-, felvenni. Így akármikor el is veszthetem. :S
2009. júl. 14. 00:17
 4/15 anonim ***** válasza:
36%

Én 3 hónap után kaptam egy gyűrűt,hogy én vagyok a mennyasszonykája :) Persze még fiatalok vagyunk,de nagyon jól esett,hogy ki akarja fejezni ezzel is a szerelmét.Már lassan másfél éve együtt vagyunk,mindennap hordom a gyűrűt,a részemmé vált,ha nincs rajtam teljesen rosszul érzem magam,mindig odanyúlok.Bár csak kb. 2000 forintos egyszerű ezüstgyűrű,amit kifejez,az többet ér mindennél :)

Azóta már Ő is kapott,és mindennap rajta van.

Szóval megsértődnék :D

17/L

2009. júl. 14. 00:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja, és a gyűrűt nem vette, hanem az övé..
2009. júl. 14. 00:19
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Hordd a nyakadban, egy lancon. Igy hordod is, es nem is akadalyoz a munkaban, elhagyni sem tudod egykonnyen. Es persze nem utolso, hogy latja rajtad a baratod, es orul neki.
2009. júl. 14. 00:27
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

szerintem ne akarja (főleg ne 1,5 hónap után) átgyúrni a szokásaidat. ha eddig nem hordtál égszert, akkor vagy annyira hülye, hogy fel sem tünt neki, vagy szarik rá, hiszen gyűrűt vett.

oppábocsánat nem is vette, hanem már megvolt. (ez meg már milyen dolog? az előző nőjének is ezt adta vajon?)

szóval én nem vagyok valami nagy véleménnyel a pasidról, azt meg egyáltalán nem gondolom, hogy bármi joga lenne durcáskodni.

(31ff)

2009. júl. 14. 00:31
 8/15 A kérdező kommentje:

00:31esnek, van igazság ebben, és köszönöm a vélemenyed...

00:27esnek, ez tényleg jó ötlet, már csak keresnek kell egy hozzá illő láncot :) köszike :):)

2009. júl. 14. 00:38
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Sértődős, rád akar rakni egy tárgyat, ami arra emlékeztet, hogy az "övé vagy" (mert erről van itt szó), azt mondja neked, hogy "változtatni kell"... ez egy hülye, erőszakos egoista, már bocsánat.

Most belenézek a kristálygömbömbe és elmesélem a jövőt: bírálni fogja a barátaidat/barátnőidet, elvárja majd, hogy beszámolj minden percedről, hol voltál, mit csináltál, kivel beszéltél. Helyteleníteni fogja, ha vannak olyan hobbyjaid, amikben ő nem tud résztvenni, vagy ha másokkal töltesz időt, nélküle. Féltékenykedni és gyanúsítgatni fog, jeleneteket fog rendezni. Ez egy típus.

2009. júl. 14. 07:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Hmm, az utolsó válasszal nem egyezem, illetve nem hiszem, hogy ez be fog következni, ez valamilyen szinten egy távkapcsolat (30km), hetente 1x-2x talizunk. Hétközben barátainkkal vagyunk, MÉG nem kérte, hogy pontosan számoljak be mindenről, mehetek bulizni nélküle, szóval... Ez van most, 1,5 hónap után, hogy mi lesz azt persze én sem tudom.
2009. júl. 14. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!