Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar bántani?
Figyelt kérdés
3 hete lett egy új kapcsolatom, a férfi érzelmileg bánt, úgy érzem direkt. Állítja hogy, szeret engem, de mellettem megbámulja a nőket, a testvéremmel flörtöl, megmutatja a meztelen fényképemet a barátjának, szóval csupa szúrás seb vagyok már pedig alig telt el egy kis idő. Miért csinálja ezt? A felesége lelépett tőle pici babával, lehet pont ezekért....... Nem is tudom miért írtam ide ezt a kérdést, a választ tudom, mert egy idióta, én meg szintén hagyom magam.....2012. júl. 17. 23:45
1/3 anonim válasza:
akkor meg miről vakerálsz? hagyd el és keress olyat aki megérdemel téged
2/3 Hole Hunter válasza:
A saját válaszod nagyjából ki is meríti a lényeget...
Lapátra vele!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!