Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 Éves lányok! 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 Éves lányok! 34 éves pasival járnátok?

Figyelt kérdés
Fontos az életkor szerintetek???
2012. júl. 17. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

30 felett nem lehet sokat várni a pasiktól semmilyen téren

sajnos tapasztaltam

ha foglaltak, akkor azért

ha szinglik, akkor sincs velük rendben valami, mert 30 év felett már rohadt gáz egyedül lenni

én 27-28-ig ismerkednék...

fiatal pasik sokkal odaadóbbak, tüzesebbek, céltudatosabbak

30 felett azt hiszik, hogy csak attól, hogy megöregszenek, automatikusabban tapasztaltabbak, értelmesebbek lesznek

közben csak begyepesedtek

23/L

2012. júl. 18. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

.Most mindenki hülyének fog nézni, de a pasim 31 éves, én meg 17...Sokáig nem fogadták el, de végülis imádjuk egymást, már 1 éve....Szerintem rohadtul nem az életkor számít, csak az ami belül van.

Úgyhogy PERSZE!

2012. júl. 18. 00:07
 13/17 anonim ***** válasza:

00:05

Már miért gáz az, ha valaki 30 év felett nem él kapcsolatban? És ha mondjuk összejössz a pasiddal, aki 10 év múlva elhagy, ott leszel 33 évesen, egyedül, és akkor azt fogod gondolni, hogy "húdegáz"? Vannak emberek, akiknek fontosabb a munkájuk, mindenki más beállítottságú, van aki nem találta még meg azt, akivel szívesen élne az élete végéig, van, akit hirtelen dobtak, akármi lehet. Való igaz, hogy a zsidó kultúrában tényleg illik 30 éves korig megházasodni, meg régebben is divat volt, de ez már a 21. század. Egy párkapcsolatra, egy ember életére NEM KELLENE, HOGY LEGYEN RECEPT. Mert végülis, amit te mondasz, az az, hogy 28 éves koráig mindenki ismerkedjen meg a leendő férjével/feleségével. Ez pedig hülyeség.

Utolsó: nektek meg gratulálok! :)

2012. júl. 18. 09:12
 14/17 anonim ***** válasza:

véleményem szerint...

30 alatt az punciért, és a szépségért van együtt általában egy férfi a nővel.. Nekem kellett egy érettség, ahhoz, hogy pl. ha hosszú távra lesz partnerem elfogadjam, hogy az évek múlásával az akkori szépsége elmúlik...

2012. júl. 18. 10:34
 15/17 anonim ***** válasza:

igen fontos!

elítélem az ilyet , hogy fiatal lányok és kiélt 30 asokhoz vonzódnak.

egyszerűen szánalmas. és senki se mondja,hogy normális ohzzá illő korosztályból nem talál párt magának, mert ugysem hiszem el....

sorry ez az én véleményem.

2012. nov. 11. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen pont egy 34 éves férfival jöttem össze. Úgy gondolom, nem az életkor számít, de mégis nálunk valamelyest ez okozta a kapcsolat vesztét. Ő már gyereket akart, én meg még nem, úgyhogy csinált másnak...

Egyébként meg csak Ti tudhatjátok, hogy köztetek működik a dolog, vagy sem! Ismerek olyan párt, akik között szintén tízen-x év korkülönbség van és hosszú ideje boldog házasok. 25N

2012. nov. 11. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:

soha, hozzám képest vénember

a saját korosztályomból ismerkedek kizárólag

23/L

2012. dec. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!