Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség? Csak szerintem túlzás ez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem az én dolgom, nincs is jogom ítélkezni de ma olyat láttam a közösségi portálon, hogy leesett az állam. Egyik ismerősöm kedvelt egy képet, egy tetoválás volt rajta, egy 18 éves csajszi derekán volt egy dátum 1974 nemtudom milyen hónap hányadika. El is érzékenyültem, hogy milyen kedves gesztus, hogy anyukája/apukája szül. dátumát magára varratta. Utána olvasom a kommenteket és oda volt írva, hogy: szerelmem születési dátuma. Hát én akkorát néztem, hogy csak na.. utána megnéztem a pasit neki meg a kezén volt hogy 1994 nemtudom tovább. Meg voltam döbbenve, köpni nyelni nem tudtam. 20 év? 38 éves pasi meg egy 18 éves csaj? simán az apja lehetne.. tudom, hogy szerelemben nem számít a kor, de ez már sztem nonszensz... neked mi a véleményed az ekkora korkülönbségről? Esetleg tapasztalatok?
2012. júl. 17. 18:36
1/9 anonim válasza:
Engem 15 évesen egy 13 évvel idősebb fiú akart megkörnyékezni, elég komolyan nyomult, de azért szerintem picit sok...
De ha szeretik egymást hajrá.
2012. júl. 17. 18:38
2/9 anonim válasza:
Ha szeretik egymást akkor téged miért zavar?
2012. júl. 17. 18:42
3/9 medve5 válasza:
40 éves vagyok,a barátnőm 24 éves.tökéletes kapcsolatban élünk.
Nem az a lényeg,hogy mennyi a korkülönbség,hanem,hogy működik-e a kapcsolat.
Bár a nagy korkülönbség társadalmilag nem elfogadott,de ez semmit sem jelent,mert ha becsap a mennykő,akkor úgyis mindegy.....
2012. júl. 17. 18:43
4/9 mizuzizu92 válasza:
Ha tényleg szeretik egymást , és nem esetleg a pénz miatt van vele , akkor nem gond ez.
2012. júl. 17. 18:45
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az én dolgom, leírtam. Tudom, hogy az számít, hogy szeressék egymást azt is leírtam :) Csak egy egyszerű kérdés volt, hogy mi a véleményed az ekkora korkülönbségről :)
2012. júl. 17. 18:48
6/9 anonim válasza:
Van ahol működik. Bár a lány gondolom nem most ismerkedett meg vele. Szóval én ha az anyja lennék, biztos elbeszélgettem volna vele. Általában az idősebb férfiak nem szerelemből vannak együtt a fiatal lányokkal. (Persze vannak kivételek) Amúgy nekem sem veszi be a gyomrom a 20év korkülönbséget, főleg hogyha a lány majd gyereket akar, a férfi meg már ehhez öreg lesz,szóval számos buktatója lesz a kapcsolatuknak. De inkább a tetoválás volt a hülyeség...
2012. júl. 17. 19:02
7/9 omba válasza:
Volt már ilyen az én életemben, minden piszkos önzés, pénz meg bármi ilyen nélkül.
Magyarországon a korkülönbséget fetisizálják, van, ahol a magasságot, Texasban meg azt, hogy a bőrszínük legyen tök egyforma, s akkor minden más előfordulhat.
Azt nem látom, hogy 40 éves pasi miért volna öreg a gyerekhez?
Ez a természet egyik igazságtalansága...
2012. júl. 17. 19:41
8/9 anonim válasza:
Én meg 23 éves létemre hülyén érzem magam, amiért egy 16 éves "Nö", egy lány teljesen magával ragadott.
2012. júl. 17. 19:51
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem durva.
A szerelem bármire képes.
Köztem és a barátom közt is 17 év van de minket nem zavar. Az a lényeg, hogy szeretjük egymást. És ha ez valakinek nem tetszik, akkor ne nézze őket, amikor kézen fogva sétálni az utcán vagy esetleg megcsókolják egymást. Akkor nem kell oda figyelni és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!