Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom leckéztetni. Ötletek?
Megbolondul az alkoholtól. Veszekedéseink legtöbbször a pia miatt szoktak lenni (most is). Nem bírja abbahagyni vagy megálljt parancsolni, nem tudja hol a határ, csak iszik, aztán rajtam vezeti le. Bunkó lesz, csúnyán beszél, ha bulizni megyünk, ott akar hagyni, nem egyszer vettem észre hogy megy kifelé az ajtón, volt hogy ott is hagyott, elment kajálni mert ő éhes volt. Még szerencse, hogy barátokkal voltunk. Megígérte, hogy nem fog inni pálinkát, mert legtöbbször attól van baja, vagy ha keveri. Szavakkal én már nem nem érek el nála semmit. Hónap elején összevesztünk, csúnyán beszélt velem, mondtam neki hogy kap egy hónapot, hogy bizonyítson. Ma megint berúgott. Bunkó volt, lekezelősen beszélt, lesz*rt.. én nem tudom miért csinálja ezt. Nagyon szeretem nem akarok vele szakítani hiába mondtam ezt neki. csak meg akarom leckéztetni, hogy érezze, hogy tud fájni és ha szavakból nem tanul, akkor talán ebből. Érezze, hogy elveszíthet, hogy nem nyelek le neki mindent, nem bocsájtok meg állandóan, nem játszhat az érzéseimmel. Sokszor bántott már meg, vissza akarom adni.
De nem tudom hogyan. Adjatok ötleteket légy szíves. Nem érdekelnek az olyan hozzászólások, hogy hagyjam ott, meg ha meg akarom leckéztetni nem is szeretem, meg az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Inkább akik ezt gondolják ne is írjanak. Csak egy f*sza kis terv kéne :D
te idióta!!!
Ennyi ésszel szabadlábon???? :D :S
Mit akarsz te leckéztetni, ha ráadásul már egyszer megleckéztetted nem használt akkor mit akarsz még????
Fogadd el vagy hagyd ott a pics@ba, de itt játszani szórakozni nem érdemes
Megmondtam, hogy akiknek olyan hozzászólásaik lesznek, hogy hagyjam el, ne is írjon. látom nektek ugyanannyit jelent amit írtam, mint nekem amit ti.
NEM FOGOM OTTHAGYNI, nem kell nekem ilyen tanácsokat adni, ötleteket kértem. Aki nem tud válaszolni, szépen ki lehet lépni.
Ez meg hülyeség, hogy részegen önmagát adja az ember. Ilyenben nem hiszek. Nem az a fajta vagyok, aki egy kis probléma miatt otthagy valakit. Megoldjuk. Egyébként se mindennapos, nem is minden hetes. Veszekedések minden kapcsolatban vannak, nekünk az alkohol miatt.
Mondtam, hogy nem érdekel ez a szöveg -.-"
Majdnem másfél év, én 18, ő 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!