Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám legyőzni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám legyőzni ezt a gátlásosságot?

Figyelt kérdés
Nemrég eszméltem rá, hogy egy igaz barátom se volt eddig. A kapcsolataimban mindig én tettem meg mindent a másikért, gesztusaim azonban viszonzatlanul maradtak. Mára már egy csepp önbizalmam se maradt, és bár szívesen ismerkednék lányokkal, az az érzés van bennem, hogy úgysem fognak szeretni, kihasználnak majd ők is. Mit tehetnék?
2012. júl. 16. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy kihasználjanak, oda kell figyelni erre.
2012. júl. 16. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:

hidd el mindenkinek van egy Nagy Ő, de van aki meg tudja tartani és van aki nem. Az én első pasim csúnyán átvert. Koleszos voltam mikor megismertem. Minden pénzemet rá költöttem, mert elhitette velem, hogy ők bizony szegények és én meg naív voltam és túl jólelkű, így mindig ha ebédelni mentünk én fizettem. 2 évig jártunk. Megvárta a saját ballagását, amire ajándékot kapott tőlem és a szüleimtől pedig pénzt, utána dobott,hogy ez nem fog működni... kiakadtam, de rájöttem, hogy csak magamra lehetek dühös, hogy ahgytam ezt az egészet.

utána persze voltak kissebb 3 hónapos kapcsolataim, de a mostani a nagy ő és ezt tudom!!! :))) Igaz sokat vitázunk, de imád engem, szeret, becsül, tisztel, hű, stb. És nekem ez a fontos és nem az, hogy mennyi pénze van.:))) Hidd el, hogy megtalálod azt a lányt, aki neked kell!! :))) Csak majd fel kell ismerned!! :)))) ha kérdésed van vagy ha érdekel egy tipp az eléréséhez, akkor írj nyugodtan privátot! ;)))

2012. júl. 16. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy te használod ki őket, vagy ők használnak ki téged. Ez már csak egy ilyen biznic ;)
2012. júl. 16. 13:33
 4/7 Diavolino44 ***** válasza:

Egy ido utan az embernek ra kell eszmelnie, hogy csak kihasznaljak a csajok. S amint eljon ez a pillanat dobni kell. Ugyis jon masik, mert eddig is jott masik. Minden valtozik, valtozz vele te is. De ne lefele, akkor csak a sajat sz@rodba fetrengesz!! PErsze,hogy ugy nem fog jonni egy kovetkezo lany.

Igaz baratok szerelmek nem leteznek. Meg csaladon belul is csak a kib@szas megy egymassal akkor mit varsz a tarsadalomtol. Tartsd meg a ket lepes tavolsagot, s nem fogod megegetni magad!

2012. júl. 16. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint semmi öröm nincs a társasági életben, mert mindig nyomozó módjára gyanakodni kell. Remélem el tudom fogadni idővel a magányt, és akkor boldog leszek.
2012. júl. 16. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj, ezek a cinikus kommentek :/

Azért ne hidd, hogy mindenki lépten-nyomon ki akar használni, és a pénzedet, segítségedet akarja a szereteted helyett. Azért, mert sok rossz tapasztalatod volt, nem szabad élből elutasítani az újabb embereket/nőket, mert lehet, hogy egyszer találkozol egy jóindulatúval. Legyél éber, járj nyitott szemmel, ne legyél balek, de ne is keseredj meg :)

A többi ember is csak abból van, amiből te, mindenkinek vannak a tieidhez hasonló vágyai. :)

2012. júl. 16. 14:28
 7/7 Diavolino44 ***** válasza:

Utolsó: Vannak jóindulatú emberek persze. De hidd el nem véletlen született az a mondás : Minden szentnek magafelé hajlik a keze. Mindenki mindig a saját érdekeit nézi. Olyan emberekben csalódtam akikről soha az életbe nem hittem volna hogy egy szalmaszálat is keresztbe tenne nekem.

De ,hogy hozzak a saját életemből egy példát:

Valószinűleg, haza fogok költözni Angliából az év végén, mert anyám mindenegyes alkalommal bőg, Skype-on, hogy mikor költözök már haza? Amikor nagyon jól tudja, hogy 2 évet hiába kerestem munkát otthon, itt meg 2 hónap alatt találtam, s most meg még válogathatok is. Nem haragszom rá de ő is csak a saját érdekeit nézi. Ahogy te is!

2012. júl. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!