Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemel a barátom még egy esélyt?
2 hónappal ezelőtt elment buliba mikor én otthon voltam és aludtam , elengedtem had menjen bízok benne annyira
hazafelé találkozott a barátjával 2 lánnyal pont miután egy évesek lettünk megkérdezték ráérnek e
aztmondták igen
lementek a partra barátom elvitte a lányt ő azt álíltja csók volt de a lány többet mond
ez ma derült ki szóval két hónapig titkolta
most se ő mondta el csak kiderült
zokogott nekem és azt mondta ,hogy azért nwem mondta el mert tudta hogy vége lesz és abba belehalna
nem akar elveszíteni
de nagyon fáj ,sose fájt ennyire semmi
szivem szerintem adnék neki még 1 esélyt de mindig eszembejutna hogy megcsalt és hazudott
szerintetetek ?
Esélyt lehet adni egy barátnak de nem egy olyan embernek aki nincs tisztában alapvető normákkal és mivel fiatal vagy jobbnál, jobb pasikat találsz nála.
Te megbíztál benne és visszaélt a párkapcsolat egyik legfontosabb kapcsával a bizalommal. Az a helyzet, hogy akik félrelépnek azok máskor is megteszik de összetettebb a dolog minthogy pusztán arra fogni, hogy pasiból van.
Zokog mint egy majom amiből te azt látod, hogy mennyire megbánta de nem erről van szó hanem a bűntudat, és a gyávaság kinyilvánítása mert nem meri felvállalni azt amit tett saját magának azért a felelősséget és a bűntudatot áthárítja rád, hogy a lelke megnyugodjon de amikor megcsal már felrúgta a kapcsolatot csak nem vállalta fel. Te most mit kezdjél az őszinteségével? Jobban érzed magad tőle? Ugye nem... nem jár esély keresni kell másikat akivel az elején tisztázzátok, hogy belefér a kapcsolatba egy ilyen vagy sem. Fiatalon majd pont egy ilyen gyáva emberrel fogol maradni. És vedd észre a mondatában benne van a "belehalnék ha elveszítenélek jaaaj mi lesz most velem" ami annyit tesz, hogy te le vagy szarva de vele mi lesz? Csak magát sajnálja nem téged, hogy fájdalmat okozott. De maradj vele ha neked ez elég de akkor te ne is várj jobbat az élettől.
Ilyenkor elég megkérdezni magadtól azt, h ha egyszer megtette amikor alkalma adódott rá, akkor mi a biztosíték rá h máskor nem fogja? Ráadásul 2 hónapig el sem mondta, és ha nem derül ki, valószínűleg sosem tudod meg. Ha tényleg megbánta volna, akkor belemondja a szemedbe h mi volt, mert furdalta volna a lelkiismeret.
Egyetértek amúgy az elsővel, inkább magát sajnálja, h mi lesz vele ha te elhagyod.
Én nem adnék még 1 esélyt neki, de ezt neked kell eldönteni.
26/F
1
Eltitkolni nem lehet az ilyet, ha az ember érzelmet érez valaki iránt, ilyenkor a másik tudat alatt érzi, hogy valami nem stimmel a másikkal így elkezd szép lassan bizalmatlan lenni, és megszűnik a kommunikáció, jönnek a hétköznapi hisztik majd a vonzalom eltűnése után szép lassan kihűl a kapcsolat. A megcsalással nem az a baj, hogy valaki átvert, ha az illetőnek kaland kellett rajta de amikor megteszi nincs tudatában annak, hogy mit vállalt vele. És a lényeg a te szemszögedből, hogy legyen az 2 hónap, 1 év vagy 15 év. Ennyi értékes dolgot vett el tőled amit úgy hívnak az idő. Ezt senki nem fogja neked visszaadni ami neked maradt belőle az a tapasztalat. Ezért mondom mindig veszélyes dolog egyből szerelembe esni mert nem, hogy az ember vak tőle de viselkedni sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!