Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azmár gáz nem hogy csinált egy kamu fb-t hogy teszteljen?
a barátom elég féltékeny.. főleg h most megyek majd el másik suliba és kollégista leszek szóval csak hétvégén tudunk találkozni. most meg csinált egy kamu fb-t és arrol 'próbálkozik' h megcsalnám-e -.- az első 5 percbe rájöttem h ő az.. de nemtudom miért ilyen amikor soha nem csaltam meg..
L
Mert nem tud szeretni... ez egy mentális betegség... A birtoklási vágy, féltékenység a szeretet ellentéte. A félelmei máshonnan erednek, nem a Te tetteid függvényei.
Kamureglap nélkül is gáz. :S
a történetnek jól áll,
ez a zöld-irigy keret.
ritka baj, de mégis van,
hogy túlságosan szeret.
Pontozzatok le nyugodtan, de én megértem a barátodat.
A mai lányokban nem lehet megbízni sajnos. Tudod a legszebb az egészben, hogy pont azok alányok csalják mega párjukat, akiről nem is látszik, mert olyan hű de hűségesek és ők azt mondogatják, hogy sosem tudnák megcsalni meg imádják a párjukat.
Na én is megszívtam eggyel azóta óvatos vagyok.
Elég gáz... Én a 2. válaszolóval értenék egyet.
Minden kapcsolat a bizalomra alapul. Mivel csinált egy kamu fb-t így nyugodtan állíthatom, hogy nem bízik benned. És még csak nincs is lelkiismeret furdalásom emiatt.
És mégis hogy lehet szeretni azt akiben nem bízunk meg? Sehogy... Tehát birtoklási vágy, mint ahogy ezt a 2. válaszoló is világosan leírta.
Az elég gáz, bizony...
Ráadásul olyan ócska ribinek is néz, aki egy ismeretlen fb-s profillal is összeállna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!