Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
nem sokára, 1 hónaposak leszünk a párommal. meg szeretnénk valahogy ünnepelni, mit ajánlotok? nem akarok túl nyálas dolgot csinálni, de azért jó lenne valahogy megmutatnom, h szeretem. én l/18 ő f/162012. júl. 15. 23:07
1/8 anonim 

válasza:

feküdjle vele és adjál neki elötte egy jó kis mellszexet
2/8 anonim 

válasza:

pl egy övet a nadrágjaihoz vagy egy napszemüveget vagy ha szeret vagy focizik is egy igazi bőrfocit .
3/8 A kérdező kommentje:
2# köszönöm szépen! :)
2012. júl. 15. 23:16
4/8 anonim 

válasza:

1 hónap húha... ez aztán időtartam, de aztán szólj neki is, ne érje váratlanul az egy hónapos "évforduló" :D Te most kajak összejöttél egy 16 évessel 18 éves létedre?
5/8 anonim 

válasza:

4eske mi bajod van azzal, hogy összej9ött egy 16 évessel?
Nem mindenki gyökér hülyegyerek 16 évesen, csak a többség. A lényeg, hogy szeretik egymást és boldogok.
6/8 A kérdező kommentje:
kedves 4#, ez inkább az ő ötlete volt... és azt hiszem minden hosszú kapcsolat is egy első nappal kezdődik. ha tévednék, kérlek csak akkor olts le... :)
5# köszönöm szépen, :) szerencsére egy egész értelmeset találtam, ráadásul nem nézek ki többnek 14-15 évesnél, így senkinek nem tűnik fel a dolog. ráadásul leírhatatlanul szeretjük egymást, szerencsére :D
2012. júl. 15. 23:37
7/8 anonim 

válasza:

1 hónapra én valami kis apróságot vennék/készítenék. pl. közös kép képkeretbe,képeslap,esetleg egy finom vacsi pezsgővel stb. :)
8/8 A kérdező kommentje:
ezzel a közös képpel mindig bajban voltam... :S ez nekem mindig olyan nyálasan hat. vagy tévedek?
2012. júl. 16. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!