Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baromi ronda fiúval jöttetek már össze, azért mert belülről okés volt és vele, hogyan ismerkedtetek meg? :D
Távolról sem jöttem össze vele, de vonzódtam már indokolatlanul erősen "ronda" pasihoz :D
Egy nyelvvizsga-felkészítőre jártunk, és baromira megfogott, hogy, habár nem volt szép arca, borzasztó érdekes, kifelé-lefelé görbülő, nagy szemnyílása volt, és barátságos árnyalatú, melegbarna írisze.
Nagyon aranyosan tudott nézni azokkal a nagy, fura szemeivel :D
Kicsit olyan plüssmaci beütésű volt az egész srác :D... Mikor először megláttam, egyből ara gondoltam, hogy valószínűleg értelmes, de önbizalom hiányos.
Később mindkét előfeltevés beigazolódott.
A testével amúgy nem volt gond, elég atletikus izomzata volt, rendszeresen tollasozott, vagy mi a szösz.
Ez ez tulajdonképpen nem is válasz a kérdésedre, azért elküldöm, jól esett kicsit visszagondolni a múltra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!