Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen nő az, aki akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő az, aki akkor is szereti a pasiját, ha az állandóan veri, szidja, lealázza és ócsárolja?

Figyelt kérdés
Egy 27 évesről van szó és naponta krokodilkönnyekkel. És ami fura még ennek ellenére is szereti.
2012. júl. 15. 01:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9: Értem. Bár én nem hiszem, hogy összejönnék csak azért valakivel, hogy ne legyek "magányos". :)

Néha még azzal sem jövök össze, aki iránt érzek valamit. Inkább azt választom, hogy "lemondok" róla, ha már valami nem stimmel, (ezt most nem fejtem ki)- mert tudom, hogy nekem nem gond egyedül lenni.

Bár most sem vagyok egyedül.

Nekem tizenévesen sokáig nem volt senkim, nem is igazán törtem magam rajta. Akadt volna, de akkor olyan mértékben nem érdekelt az egész, hogy abszolút nem foglalkoztam velük. :)

Szóval, nem igaz rám, amit írsz. :)

2012. júl. 15. 02:25
 12/13 ASOT ***** válasza:
akárhogy is van, a csaj nagyon zakkant, kicsit be is van már csavarodva, és ebből kihozni még pszichológus sem tudja.
2012. júl. 15. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:
stockholm szindróma
2012. júl. 15. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!