Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnő nélkül ti is motiválat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő nélkül ti is motiválatlanok vagytok?

Figyelt kérdés
Kérdésem nem önsajnáltató célzatú, kizárólag általánosságban vagyok kíváncsi a válaszaitokra. A motiváltságot pedig értem az élet minden területére: munka, innováció, szabadidő, stb.

2012. júl. 14. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Folytatva az a helyzet, hogy amíg önmagaddal nem leszel teljes egész addig hiába lesz egy párkapcsolatod azaz végre rátalálsz egy számodra megfelelő lánnyal aki még külsőre is tetszik teljes mértékben ki fog alakulni egy önző párkapcsolat ahol minden a te érdekeidet fogja képviselni azaz mindent meg tudod magyarázni, hogy miért szereted mert ez neked jó mert neked ez tetszik mert neked így jó stb. Minden kapcsolatnak vége lesz még mielőtt elkezdődik és csupa olyan személyiséget vonzol magad mellé aki szintén ilyen lelki sérült. El kéne fogadni azt, hogy lesz csajod még sok sok évig és kemény munkával helyre rakni az személyiséged mert így boldogtalanság vár rád abban biztos lehetsz. Fogadok még egy hobby-d sincs vagy sport amivel le tudod kötni a figyelmed a nőkről. Ez a helyzet ami jelenleg van azt magadnak köszönheted és a gyógyszerek pedig nem megoldás erre. Benne voltál egy kapcsolatban ami csak a te saját önzőséged miatt kellett, hogy elmondhasd magadnak, hogy van csajod és kielégíti az igényedet. Ez nem kapcsolat hanem támaszkodás, társfüggőség aki képtelen egyedül bármit kezdeni és csak a kifogásokat keresi, hogy a suli ezért nem megy. Szüleiddel mi a helyzet? Mert a problémát lehet onnan kéne elkezdeni.
2012. júl. 15. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem most a pénz motivál.

Nem mondom hogy nem örülnék ha lenne barátnőm de sajnos így alakult, nekem nem jutott.

Dolgozok amennyit birok hogy legyen autóm, motorom és még számtalan dolog kell amihez pénz szükséges.

2012. szept. 9. 16:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Mivel keresed kenyered/autód?
2012. szept. 9. 16:30
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Én is ott végeztem ahol te, annyi különbséggel h nekem lényegében még sose volt barátnőm. Mondjuk időm se lett volna, hobbik meg tanulás mellett, de lassan 30 leszek, azért csak ki kéne próbálni azt is milyen ha nem egyedül van az ember. Szerintem megszoktam már így, elég elviselhetetlen természetem van, nem is nézek ki jól, nem hisezm h kellenék valakinek (főleg nem olyannak aki nekem is tetszik), szóval kb. lemondtam a dologról. max. a kíváncsiság miatt érdekelne, viszont tartok tőle h több problémát hozna mint amennyit megoldana.

Amúgy jól beválnak azok a dolgok amikben örömödet leled, én is veszek kocsikat, csinálom a munkám ami érdekel és szeretem, és kb. szarok az egészre, ezt rendbehozni már nem lehet, bármit változtatnék csak rosszabb lenne, szóval marad ez amíg megy aztán meglátjuk.

2012. szept. 9. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem ha nincsen párom mindig sokkal motiváltabb vagyok. Többet foglalkozom magammal, mindenben sokkal többet nyújtok. Ha párom van, kicsit mindig ellustulok. :)
2012. szept. 22. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!