Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő nélkül ti is motiválatlanok vagytok?
Engem most a pénz motivál.
Nem mondom hogy nem örülnék ha lenne barátnőm de sajnos így alakult, nekem nem jutott.
Dolgozok amennyit birok hogy legyen autóm, motorom és még számtalan dolog kell amihez pénz szükséges.
Szia!
Én is ott végeztem ahol te, annyi különbséggel h nekem lényegében még sose volt barátnőm. Mondjuk időm se lett volna, hobbik meg tanulás mellett, de lassan 30 leszek, azért csak ki kéne próbálni azt is milyen ha nem egyedül van az ember. Szerintem megszoktam már így, elég elviselhetetlen természetem van, nem is nézek ki jól, nem hisezm h kellenék valakinek (főleg nem olyannak aki nekem is tetszik), szóval kb. lemondtam a dologról. max. a kíváncsiság miatt érdekelne, viszont tartok tőle h több problémát hozna mint amennyit megoldana.
Amúgy jól beválnak azok a dolgok amikben örömödet leled, én is veszek kocsikat, csinálom a munkám ami érdekel és szeretem, és kb. szarok az egészre, ezt rendbehozni már nem lehet, bármit változtatnék csak rosszabb lenne, szóval marad ez amíg megy aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!