Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha szerelmesek vagytok egy lányba, de közben elkezdtek másra hajtani, tőle mit akartok?
Tehát, akibe szerelmes vagy, az teljesen reménytelen, de mégse tudsz szabadulni tőle.
Akinél meg egyébként próbálkozol, vele csak le akarsz feküdni? Ilyenkor adtok esélyt az "új" lánynak, hogy kialakuljon valami komolyabb, vagy ez esélytelen?
Ez a srác elég régóta próbál a közelemben lenni, folyton közös programokat szervez, meg azért közben eléggé rám hajtott... Inkább ne éljem bele magam semmibe, ugye? :)
Én fiú vagyok, csináltam ilyet, és többször is (mert ugye milyen gáz, ha nincs barátnőd) és nem lett jó vége, max 2 hét után mindig szakítottam. Szóval, ha komoly kapcsolatot akarsz akkor inkább hagyd, mert csalódnál, de ha jó az alkalmi, akkor meg simán bevállalhatod.
Ja kérdésedre válaszolva azt reméljük, hogy elfelejtjük a régi szerelmünket, és találunk egy másik lányban valami hasonlót :(
18/f
Tovább próbál lépni. Ne érezd magad átverve, ha erre gondolsz, nem feltétlenül erről van szó. :)
Bár ha szerelmes még, akkor legyél óvatos és ne éld bele magad annyira. Én mondjuk 4 hónapja szakítottam a barátnőmmel és annak ellenére, hogy nagyon szerettem, már másik lányokkal ismerkedek és az előző barátnőm iránti érzések nem befolyásolnak semmit, sőt, a felejtés is könnyebb és szeretni is tudnék mást. :)
Szerintem ne idegeskedj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!