Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hétvégén a Párom a barátaival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén a Párom a barátaival megy a balcsira kicsit ki vagyok idegileg. Mert ugyan a páromba meg bízok de a barátairól minden apró "szaftos, , storyt tudok! És így nehéz nyugodtnak lennem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akkarok ez miatt veszekedni! Hogy hallgassak?
2009. júl. 12. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan?

en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)...

A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem...

hany evesek vagytok?

2009. júl. 12. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
19 évesek vagyunk!Csak egy hétvégéről van szó lemennek fürdeni meg bulizni és utána jönnek!Ezzel nem is lenne probléma mert ez idő alatt én össze szedem a csajokat és megyünk Dokkolóba Coronitába addig se gondolunk a fiukra!A páromba teljes mértékig meg bízok csak a haverjairól sok dolgot tudok!Én ugyan ezt mondtam neki ,hogy én is ismerem az ilyet hisz nekem is vannak fiu barátaim akik áradoznak a b.nőjük mellett ,hogy milyen volt a fiús hétvége!De ő szentül állítja ,hogy nem kell senki.... nehezen de el hiszem ,hogy hűséges marad mert még nem adott okot féltékenységre!Egy biztos ha bármi ki derül akárhogy szeretem akkor mehet a p...ába nem vagyok naív mint a haverjai b.női velük az a baj mindnek az első komoly kapcs meg úgy is az első nekem a második de az elsőből sokat tanultam!És nekem még ezért is ki baszot nehéz mert az össze lány tőlem vár bátorítást meg ,hogy lelket öntsek beléjük és h el mondjam nekik ,hogy áááá nem csalnak meg titeket pedig közbe tudok egy két dologról!Ki baszotul fáj ,hogy hazudnom kell a csajoknak de csak a Párom barátai!
2009. júl. 12. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!