Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévút, ha igy akarom magam lenyomni a lányok torkán, ahogy vagyok?
nem vagyok hajlando elfogadni a tényt, hogy változnom kell annak érdekében, hogy egy lány sexuális érdeklödését felkeltsem. Méltatlannak és elfogadhatatlannak tartom, hogy nem kellek senkinek jelen állapotomban.
volt idö, hogy irtam ki ide kérdéseket, mert szüz voltam, nem kellettem senkinek. Na mostmár hogy votl csajom, és folyamatosan csajozok, mégsem kellek senkinek.
Majd egyszercsak jön valaki, akinek kellesz. Apróbb dolgokban igenis lehet és olykor kell is változni, simulni a lányok/fiúk ízléséhez, de alapjaiban nem szabad azt megváltoztatni, aki valójában vagy. Van is erről egy felettébb gagyi idézet, inkább nem is írnám le... :D Attól, hogy gagyi nekem a kedvencem, mert van benne igazság.
Mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!