Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megkérhetem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkérhetem, hogy mutasson meg egy üzenetet a barátnőm ammit egy barátjával beszélt?

Figyelt kérdés

Ha ő kér meg rá, hogy mutassam meg az üzeneteim nekem meg kell mutatnom és , ha nem akkor elkezd hisztizni...

De én tegnap megkértem rá ,hogy mutassa meg mit beszél azzal a f*l aki amúgy egy normális csávó és már nagyon régóta barátok, nem volt köztük semmi...És erre meg gyors bezárta ezt a szutykós facebookot és mondom akkor mondja el mit írt...elmondta ,semmi nem volt benne olyan tényleg..

utánna azt mondta, hogy miért nem bízok meg benne ?? meghogy ő már hány éve a barátja és nem is volt meg nem is lesz köztük semmi.

De ez engem nagyon idegesít, hogy ő akkor miért nem mutatja meg , ha nincs benne semmi?...szerintetek most újra megkérhetem rá ,hogy mutassa meg?

2012. júl. 13. 14:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Rosszul állsz hozzá... nem az a lényeg, hogy ő megnézi és akkor te is az övét, hanem úgy kéne, hogy nem nézed meg te se az övét és ő se a tiédet!!

Ez lenne a normális... gyűlölöm, ha valaki a személyes dolgaimat olvasgatja, pedig nincs benne semmi, de akkor is.

2012. júl. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!