Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérhetem, hogy mutasson meg egy üzenetet a barátnőm ammit egy barátjával beszélt?
Ha ő kér meg rá, hogy mutassam meg az üzeneteim nekem meg kell mutatnom és , ha nem akkor elkezd hisztizni...
De én tegnap megkértem rá ,hogy mutassa meg mit beszél azzal a f*l aki amúgy egy normális csávó és már nagyon régóta barátok, nem volt köztük semmi...És erre meg gyors bezárta ezt a szutykós facebookot és mondom akkor mondja el mit írt...elmondta ,semmi nem volt benne olyan tényleg..
utánna azt mondta, hogy miért nem bízok meg benne ?? meghogy ő már hány éve a barátja és nem is volt meg nem is lesz köztük semmi.
De ez engem nagyon idegesít, hogy ő akkor miért nem mutatja meg , ha nincs benne semmi?...szerintetek most újra megkérhetem rá ,hogy mutassa meg?
Nem azért alap mert az én tulajdonom ,hanem azért mert ő is megnézte...akkor én miért is ne nézhetném meg?
Jaaa de azért 100% ossan bízzak meg benne nem?
Én se mutatnám meg barátomnak az üzeneteimet, pedig tényleg nincs benne semmi olyan. Nem rá tartozik.
Más kérdés, hogy én se vagyok kíváncsi az ő üzeneteire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!