Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lenne hogy örökre együtt maradjunk?
Szia!
Tényleg nem lehet előre tudni, sajnos. Én is sokat gondolkoztam ezen, ugyanis mindketten 17 évesen ismerkedtünk meg. 19 évesen volt az eljegyzés, 22 évesen össze is házasodtunk. Most 25 évesek vagyunk. Április 5-én született meg a kisfiúnk. Ez eddig olyan, mint egy álom, minden szépen alakult, DE: sajnos van olyan fiú, aki később érik, nem élte ki magát. Nálunk sajnos házasság után fél évvel bizonytalanodott el, és félre is lépett. Azt mondta, hogy időre van szüksége, hogy eldöntse, hogy tényleg ezt akarja-e. Hála Istennek mellettem döntöt, rádöbbent, hogy tényleg én vagyok neki az igazi és ezt nem csak mondja, érzem is, de történhetett volna rosszul is. Abban az esetben, ha rájön, hogy mégsem én vagyok az igazi számára, válás lett volna belőle és nem egy gyönyörű baba.
Olyat is ismerek, akik szintén 17 évesen ismerkedtek meg, lett két gyerekük és kb. 10 év házasság után a férjnek a titkárnőjétől született még egy gyereke.
Szóval nem lehet tudni. Kívánom, hogy nektek sikerüljön, legyetek boldogok. Az a lényeg, hogy őszinték legyetek egymáshoz, mindent beszéljetek meg és ne hozzatok olyan döntéseket, amiben nem vagytok egészen biztosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!