Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha kiírom facebookra, hogy mennyi ideje vagyunk együtt?
Figyelt kérdés
Holnap leszünk a barátommal 30 hónaposak? Szerintetek gáz, ha kiírom fb-ra?2012. júl. 13. 08:50
1/17 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat nem akartam kérdőjelet tenni az első mondat végére.
2012. júl. 13. 08:50
2/17 AvernusTriad válasza:
Nem gáz, csak a világon senkit sem érdekel.
3/17 anonim válasza:
szerintem aranyos:] látják majd h mennyire szeretitek 1mást.(:
5/17 anonim válasza:
Szerintem nem tartozik senkire, de te tudod.
6/17 anonim válasza:
Szerintem gáz és a közeli barátokon/rokonokon kívül senkit sem érdekel, ők meg amúgy is tudják (ha nem is napra pontosan).
7/17 A kérdező kommentje:
És ha az ő üzifalára írnám?
2012. júl. 13. 09:03
8/17 anonim válasza:
"szerintem aranyos:] látják majd h mennyire szeretitek 1mást.(:"
Ez hülyeség :D Nem attól fogom nagyon szeretni a barátnőmet, hogy féjszbúkra kiírogatom, hogy jajj ennyi hónap, annyi hónap, így szeretlek, úgy szeretlek, kapcsolatban, anyámkínja.
Hót lesz*rja mindenki, hogy ti mióta vagytok együtt, lehet még a barátod is :P Évente, félévente meg lehet ünnepelni aztán csak élvezni kell, hogy vagytok.
9/17 anonim válasza:
őszintén? 14 éves korosztálynál elmegy. Afölött meg irritáló.
10/17 A kérdező kommentje:
Én minden hónapban kapok tőle egy kis apróságot:)
2012. júl. 13. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!