Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyunk mi megeléged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyunk mi megelégedve soha magunkkal mi nők? Miért van az, hogy néhányan úgy érezzük, nem vagyunk elég szépek. Tudom, hogy nem egyedül vagyok ezzel. De ez számomra elkeserítő.

Figyelt kérdés
:(
2009. júl. 12. 18:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az elöttem elhangzott válaszok némelyikében akad csekély igazság, de java részt igen nagy idiótaságok hangzottak el.

Ugyanis a valódi ok az hogy egyrészt a nőkben alapból van egy megfelelési kényszer bizonyos szinten, ÁM ez nem elég nagy ahhoz hogy emiatt teszem azt 5kg sminket tegyetek fel vagy plasztikáztassátok magatokat, de emiatt még csak szoláriumba se mennétek el, nem, mindezt valóban egyrészt a média, de szerintem ennél egy sokkal nagyobb kategória is megnevezhető felelősként, még pedig a Kereskedelem. Rengeteg ember nem tudja milyen hatalmas iparág épül arra hogy hogyan befolyásolják a fogyasztókat, és jelen esetben arról van szó hogy több év alatt sikerült elhitetniük a nőkkel hogy ahhoz hogy szépek legyenek szükségük van sminkre,szemfestékre,szoláriumra,hajfestékre,körömlakkra, stb. És sajnálattal mondom hogy a tervük bevált, és ebben az taktikai fogás hozott nekik eredményt, hogy ez attól kezdve hogy elhitetik, ez megmarad, felerősödik, idővel természetessé, "normává" válik.

És ez ma már olyan mértékű hogy rájöttek hogy miért csak a társadalom feléből éljenek, hát elkezdték kiterjeszteni ezt a manipulációt a férfiakra is, lásd: ma már nem csak hogy természetes, de egyenesen "ciki" ha egy férfi nem borotválja a hónalját,fanszőrzetét, egyre gyakoribbak a férfi implantálások stb.

2010. nov. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!