Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom folyton szekál, hogy kövér vagyok (KÉP) Hány kilót fogyjak a kép alapján? Főleg fiúk válaszát várom.
1; barátod egy tapló. még, ha így is gondolja, ne így mondja!
2; 15 teljesen felesleges. 5-10 körüli legyen a cél. elérni futással tudod, és mellette edz kicsit, hogy izmosodj/erősödj. edzés előtt vegyél be valamilyen zsírégetőt (pl thermo drine) és L-carnitint, nagyon hamar be fog indulni az izzadás, és amennyire kitartó vagy, olyan hatékony is lesz.
3; a barátod bunkó. / de mintha valami hasonlót írtam volna már :-)/
Hány éves vagy és milyen magas?
Mióta vagytok együtt a barátoddal? Minek jött veled össze, ha csak a külső számít neki??
Hasonló testalkatom van nekem is, mint neked. Mikor én voltam 67 kg, akkor kb így néztem. Én egy 10-est fogytam. Hidd el a 10 kg minusz elég lesz, ha emellett edzel is.
Ha pedig azóta híztál meg mióta együtt vagytok, akkor elég annyit fogynod, hogy ugyanúgy nézz ki, mint amikor megismerkedtetek.
Mellesleg én az 57 kilómnak nem tudok örülni, mivel nem azt hallgatom, hogy kövér vagyok, hanem azt, hogy sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!