Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sülhet ki jó abból, ha a lány kezdeményez?
Bármilyen tanács vagy tapasztalamegosztás jól jönne. Szóval előfordult már veletek/a környezetetekben, hogy a lány kezdeményezett, és jó sült ki belőle? Én elég maradi vagyok azt hiszem, ezért nemigen hajlanék rá, de már nem látok más megoldást. (Gondolhatjátok, hogy nem csak arról van szó, hogy megtetszett valaki, egy barátomhoz kötődöm már jó ideje ilyen módon, ezért jutottam erre a döntésre.) Köszi a válaszokat!
22/L
Jahhh a pasik sokszor azt hiszik, hogy ők kezdeményeznek, pedig valójában a lány küld jeleket, hogy "kezdeményezhetsz".
De ha konkrét, egyenes, nyilvánvaló kezdeményezésről beszélünk, akkor jobb, ha a lány nem kezdeményez. Kell, hogy legyen oka, amiért a fiú nem kezdeményezett nála:
- vagy mert nem jön be neki, annyira a csaj (de, ha a csaj annyira nyomul, akkor "ám legyen" alapon be adja a derekát
- vagy mert puhap*csű tunyacsáp. az ilyen meg melyik lánynak kell?
32N
Én egyszer kaptam szerelmes levelet nyolcadikban,de elhajtottam a lányt a p*csába,mert egy lotyó volt 14 éves létére.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!